top of page

Hogyan álljunk ellen hatékonyan az LMBTQP-lobbinak? – Kónyi-Kiss Botond előadása

Kónyi-Kiss Botond, Mozgalmunk alelnöke adott elő a Fejér Szövetség 534. Hétvezér Estjén, melynek témája az LMBTQP-lobbi térhódítása volt.

Az LMBTQP-lobbi erőszakos térnyerésére a Mozgalmunk már hosszú évek óta igyekszik figyelmeztetni, most Kónyi-Kiss Botond mutatta be előadásában annak veszélyeit, működését. Ismertette az LMBTQP mozaikszó jelentését, továbbá, hogy miért is nevezzük tevékenységüket lobbinak. Itt már korántsem csak a homoszexuálisokról van szó, hanem többek közt a biszexualitásról, a transzneműségről, sőt a pedoszexualitásról is, amely a pedofília szofisztikált verziója. Mint mondta, az Egyesült Államokban már ennek követelése is megjelent. Kónyi-Kiss szerint egy olyan propagandahálózat működik globálisan, az egész világra kiterjedően, melynek célja a vallási, nemzeti és nemi identitás lerombolása, és a minden identitásától megfosztott, minőségtelen tömegember létrehozása. Úgy fogalmazott:

“A lobbi hátterében állóknak olyan emberekre van szükségük, akik szó szerint azt sem tudják magukról, hogy fiúk-e vagy lányok”.

Gyakorlatilag mélyállamot hoznak létre az államberendezkedésen belül, ami azt jelenti, hogy a lobbierejüknek köszönhetően beteszik a lábukat bizonyos állami intézményekbe, beleavatkoznak a magyar belpolitikába, beleszólnak a döntéshozatalba, és befolyásolják az állami szerveket.

Alelnökünk felolvasta a hallgatóságnak a Háttér Társaság közhasznúsági jelentésének bizonyos részleteit, melyek egyértelműen arról tanúskodnak, hogy a külföldi százmilliókkal kitömött lobbiszervezetnek komoly ráhatása van a magyar belpolitikára. Ahogyan a 2019. évi dokumentum fogalmaz a közhasznú tevékenység főbb eredményeiről:

“Részvétel a kormány által működtetett Emberi Jogi Kerekasztalon. Gyűlölet-bűncselekményekkel kapcsolatos rendőrségi és ügyészségi protokoll elfogadása.”

Tehát még egyszer. Az “üldözött” szervezet, a Háttér Társaság dolgozza ki a magyar rendőrség és ügyészség számára, hogy bizonyos bűncselekmények esetében milyen eljárási protokoll alapján kell eljárni.

Ezek után joggal vetődik fel a kérdés, hogy Magyarországon, ahol a törvénykezés iránya és az állami kommunikáció egyértelműen nem a lobbi előre nyomulását szolgálja, mégis hogyan lehetséges mindez. Kónyi-Kiss Botond rámutatott, hogy a világ legnagyobb lobbijával állunk szemben. “A világban szinte mindenhol, ahol az LMBTQP-lobbi egy lépést előre lép, ott az állam azonnal meghátrál. Nagyon helyesen kivétel ez alól Magyarország. Itt az alaptörvénymódosítás, az azonos neműek örökbefogadásának nehezítése és a gyermekvédelmi törvény helyes irányba mutatnak.”

De a magyar állam sem egy egységes, homogén tömb. A tények azt bizonyítják, hogy sajnos szép számban akadnak olyanok, akik a lobbi szolgálatában és nem ellenében dolgoznak.

“Minisztériumok, ügyészségek, rendőrkapitányságok, iskolák vannak tele olyan árulókkal, akik a lobbisták által »érzékenyítve«, vagyis mozgatva a háttérben szervezkednek.”

Alelnökünk elmondta, hogy ezért a legfontosabb, amit tehetünk a családjainkat és gyermekeinket fenyegető lobbi ellenében, hogy nyilvánosságra hozzuk azokat a mesterkedéseiket, amiket a színfalak mögött, a háttérben, a sötétben szeretnek végezni.

bottom of page