top of page

A tábor, ahol harcosok születnek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom idén is megrendezi a 15 évnél idősebb fiatalok számára évtizedes múltra visszatekintő ifjúsági táborát. 

Nagy érdeklődéssel várjuk azoknak a bátor és elhivatott fiataloknak a jelentkezését, akik ki akarnak törni a modern világ materialista szemléletével átitatott hétköznapjaiból és részeseivé szeretnének válni egy életre szóló, valódi értékrenden alapuló közösségnek. 
Hosszú évek tapasztalatainak köszönhetően táborunkban mostanra olyan képzési rendszert alakítottunk ki, amely élmény alapú programokkal, erőnléti edzésekkel és különböző tematikájú előadásokkal várja a jelentkezőket. A táborozóknak lehetőségük van kipróbálni magukat a fizikai edzések, utcai harc szimuláció, airsoft-ozás és bátorságpróbák világában, valamint önvédelmi és alapszintű harcászati ismereteket (alaki kiképzés, fegyverismeret, íjászat, pajzsfalgyakorlatok, kelevézdobás, erdei túlélési praktikék stb.) is elsajátíthatnak, természetesen ezen programok hagyományörző jellegére is nagy hangsúlyt fektetve. Mivel ideológiánk alapja, hogy a világban vállalt harcunk mellett, önmagunk szellemi törekvését is fontosnak tartjuk, a hét folyamán történelmi, hadászati, vallási illetve tradicionális témákat egyaránt érintünk előadásaink és a tábortűz körüli beszélgetéseink során. Mindemellett a fiatalok retorikai, érvelési és vitakészségfejlesztő gyakorlatoknak is részesei lehetnek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


A tábor legfőbb célja, hogy a Nemzeti Oldal következő generációja megtapasztalja, hogy mekkora ereje is van annak, ha egy valódi bajtársi közösség részévé válik és nincs egyedül a világban. 

Ha elég bátorságot érzel magadban, és egy napon majd szeretnél tenni valamit a hazádért, várjuk a jelentkezésedet a tabor@hvim.hu e-mail címen! Ne feledd, ebben a táborban igazi harcosok születnek!

IMG_20240417_192614_130.jpg
ivory-off-white-paper-texture_edited.jpg
bottom of page