top of page

Hogyan lehet útját állni az LMBTQP+ mozgalmak deviáns rendezvényeinek?

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom a normalitást képviselők egyik, ha nem a legaktívabb hazai szervezete, melynek tagjai évek óta gátat szabnak a homoszexuális lobbi térhódításának. Bizonyítja egyre szükségesebbé váló aktivitásukat az alábbi összefoglaló is a teljesség igénye nélkül.

2014 júliusában két bátor vármegyés alkotott maradandót az ellentüntetők között, a Pride vonulást akadályozva:


Az egyik vonuló kamionra sikerült felmásznia egy bibliai idézettel, azonban a szervezők sorait alkotó biztonságiak a kamerák előtt rugdosták meg, hogy megakadályozzák figyelemfelkeltő akcióját. A nyilvánvaló túlkapás ellenére a vármegyést állították elő, rabosították és három napig fogdán volt. A társadalmi felháborodást követően azonban kiengedték, majd az őt bántalmazókat állították elő. (videó)

Az esetről tudomást szerzett a vármegyés egyik legszorosabb bajtársa-barátja, aki kordonokat átugorva vonta el a rendőrök figyelmét. (videó)

2014 júliusában a Vármegyések személyesen keresték meg a vallást és hazát gúnyoló, egyébként olasz provokátort:


Az egész nemzeti oldal vadászott a provokátorra, a HVIM-nek sikerült felkeresni a munkahelyén, azonban sajnos csak a főnökével tudtak beszélni, mivel a “bátor férfi” hetekig bujkált. A buzit aztán valakik az utcán szájba verték, így visszaköltözött Olaszországba a szörnyű kirekesztések elől, de ott sem volt nyugta: az olasz hazafias szervezetek képviselői is elbeszélgettek vele.


A HVIM húsz tagja két-három fős csoportokban szivárgott be a rendes beléptető pontokon álruhában, az álruha alatt a vármegyés pólóban, majd a második kamion mögött haladva, az Oktogont elhagyva kihúzták a táskába rejtve bejuttatott molinót.


A TámPONT Mikro Közösségi Térben került volna sor a Pán Rapid Randi elnevezésű érthetetlenül beteg rendezvényre, amikor megjelentek a hazafiak.

2019 júliusában Budaházy György, a Mi Hazánk Ifjai és a HVIM meglátogatta az iskolásokat célzó, “érzékenyítésről” szóló rendezvényt:


Az LMBT Szövetség “szivárvány szakkör” címen rendezett iskolai LMBTQIA+ érzékenyítő rendezvényt, melyet hazafiak látogattak meg, akiknek a ház kapujában elállták az útjukat az LMBT Szövetség “toleranciabajnokai”. Végül mégis bejutottak az udvarba, de a rendezvénynek helyt adó Háttér Társaság irodájába már nem tudtak bemenni, így annak ajtajában demonstráltak, csöngettek, kopogtattak.


A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom és a Mi Hazánk Ifjai közös akciót szerveztek. A korábbi évek sikeres akciónak nyomán megpróbáltak a vonaglás elé kerülni és elállni a menet útját, de a hatalmas rendőri jelenlét miatt már a találkozót is nagy figyelem övezte a rendőrség és a szolgálatok részéről. Jelre megindult a futás és sikerült is 100 méterre megközelíteni a vonaglást, azonban nem sikerült átfutni mind a 3-4 rendőri ellenőrzőpont között. A rendőrök először keménykedtek a hazafiakkal, de egy kis jogi kioktatás után már a rendes mederben zajlott az intézkedés, sőt, miután felmérték, hogy nem ellenük indultak meg a hazafiak, engedékenyebbnek is bizonyultak. Videó.A HVIM és néhány hazafi látogatást az Auróra nevezetű helyen, hogy megakadályozzanak egy, az iskolásokat célzó LMBTQ propagandáról szóló rendezvényt. Sikerrel jártak, miközben egy döglött patkányt is találtak a hely mosdójában. Videó.Nagy vihart kavart a hír, miszerint egyes LMBTQ-szervezetek “mesepályázatot” hirdettek meg, amik kimondottan a legkisebbek deviánssá neveléséért íródnak. A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom felkereste ezen szervezeteknek helyet adó társas házakat és szórólapokon hívták fel a lakók figyelmét, hogy miféle beteg, társadalomromboló alakoknak adnak otthont és laknak velük együtt.


A HVIM jogi lehetőségek hiányában nem tett feljelentést a Háttér Társaság adventi időszakra időzített, családellenes plakátkampányával szemben, hanem több plakátot is olvashatatlanná tett, illetve letakart. Videó.A HVIM és még néhány hazafi jelent meg a „Kerekasztal beszélgetés a magyarországi Szivárványcsaládokról” elnevezésű, a magyar családokat és gyermekeket támadó, törvényellenes rendezvényen, hogy a bűncselekménynek is felérő rendezvényre felhívják a figyelmet és rendőrségi intézkedést kérjenek a szervezőkkel szemben. A “rendőrség” azonban a gyermekmegrontást előkészítők oldalára állt, és a megjelenő hazafiakat vegzálta. A HVIM feljelentést tett a szervezőkkel szemben és az ellenük intézkedő rendőrökkel szemben panaszt tett.


Comments


bottom of page