top of page

Ha a HVIM-et támogatod, a hagyományokat védelmezed – Ne hagyd elveszni idén sem adód 1%-át!


Amíg az álcivil, nemzetvesztő szervezetek az Európai Unió döntése folytán az idei évtől még több forrás elérésére lesznek jogosultak, addig a velük szemben ténylegesen fellépő mozgalmaknak gyakorlatilag önfinanszírozásból kell felvennie a harcot. Ha fontos számodra hazánk jövője, támogass minket legalább adód 1%-ával!


Az adó 1%-os felajánlásokat az "Azonosságtudat" Alapítvány gyűjti

a HVIM tevékenységeinek támogatására, fedezésére.

Adószám: 18218082-1-07


Miért támogass minket? Megmutatjuk:


A nemzet jövője a fiatalság formálódó jellemében fog megmutatkozni. Ezért a legfőbb profilunkat jó ideje az ifjúságnevelés és a normalitás, a tradicionális értékek megőrzése vezérli. A színvonalas és élménydús programok azonban jelentős költségekkel járnak, melyeket egy külföldi vagy állami támogatás nélkül működő szervezetnek nehéz megteremtenie. De mik is ezek a rendezvények, intézmények, amiket a 22 éves mozgalmunk fenntart? Mi folytatódna és valósulna meg egy sikeres adó 1%-os gyűjtés után, és mi az, ami veszélybe került az anyagi nehézségek miatt? Nézzük!


Több alkalommal tartottunk az ifjúsági táborunkban résztvevők közül az arra érdemeseknek ifjúságképzési hétvégét. Télen a kemény mínuszok között, az erdőben éjszakázva, vagy már késő tavasszal a festői szépségű Bakonyban. Tavalyhoz hasonlóan az idei év is rengeteg logisztikát igényel, ugyanis a minőség és élmények minél magasabb fokú növelésének érdekében az Ifjúsági és Gyermektábor –mint 2022-ben– külön-külön kerül megszervezésre. A fiatalokkal foglalkozó rendezvények közül nem hanyagolható el a konzumidiotizmust levetkőző és a tradicionális értékekre felhívó Vármegyés Karácsonyváró sem. Továbbá, az ifjúságnevelés részeként a Farkasok továbbra is folytatja képzéseit.


A HVIM másik fő zászlóshajójává a szintén karitatív, önkéntes vállalással szerkesztett Duo Gladii folyóirat vált. A kéthavonta megjelenő lap valódi szellemi táplálékként szolgál minden olvasó számára. Az infláció, valamint a gazdasági recesszió nemcsak a fizikai táplálékot szolgáltatókat, hanem a szellemet pallérozókat is többletköltségek elé állította; a színvonal emelésére pedig továbbra is komoly forintokat kell ráfordítanunk, melyhez kétség kívül szükség van az adó 1% felajánlásokra is.


Az ősök tisztelete, odaadó példájukra való figyelemfelhívás is a nemzet jövőjének pozitív irányba való terelését segíti. Ennek jegyében tartatott meg tavaly is a csehkiverőkre emlékező Legbátrabb Város és Selmeci Őrjárat túra, a Nyugat-Magyarországot védőkre koncentráló Rongyos Gárda túra, vagy éppen a II. világháborús nemzetmentőink előtt kegyeletét lerovó 100 Katona és Attila Védvonal túrák.


A tájékoztatás terén, a modernista propagandával is felvesszük a harcot. Portálokat tartunk fent, illetve több vloggal is jelentkezünk, sőt, idéntől megújul a Mi Magunk, de rendszeresebbé válnak a Vármegyés lány vlogok is. A minőségi tartalomkészítéshez is szükség van forrásokra. Elindult közben a HVIM webshop, ami termékkínálatának bővítéséhez is szükséges kezdőtőke. Forráshiány miatt pedig kérdésessé vált a felvidéki Magyar Sziget idei megrendezése. Előző években a lezárások tették lehetetlenné a megtartását, most lehet, hogy a szűkös anyagi keretek.


Természetesen a munkásságunk nem “csak” a fentebb említettekből áll, teljes előző évi tevékenységünk a "A bírósági ügyek és az elhallgatás ellenére is töretlen a HVIM lendülete" összeállítasunkban foglaltuk össze.

bottom of page