top of page

Tüntetést szervez a HVIM az LMBTQP-lobbival szemben – Cselekedjünk, amíg nem késő!


A Háttér Társaság július 12-én a Pride hónap keretében a gyűlöletbeszédet “elkövetőkről”, tehát rólunk, nemzeti oldaliakról fog előadást tartani. Mozgalmunk ezt nem hagyja annyiban, az LMBTQP szervezet irodája elé egy tüntetést jelentettünk be a normalitás védelmében este háromnegyed hattól.


A tüntetés tehát a legerősebb lobbista szervezet, Soros helyőrségének irodája előtt lesz, a magyar jövő és a normalitás védelmezésének jegyében. Leszögezzük, hogy a tüntetés legfőbb indoka az, hogy a Háttér Társaság egyfajta deep state-t működtetve az ügyészség és a rendőrség eddigi érzékenyítésével, a gyűlöletbűncselekmény munkacsoportban való részvételével, és a döntéshozatalra való nyomásgyakorlással már eddig is jelentősen korlátozta az LMBTQP-lobbinak ellenállókat, így nem tartjuk elfogadhatónak, hogy az LMBTQP-propaganda törvényi kiterjesztéséről, a hazafiak börtönbe juttatásának lehetőségeiről tartsanak rendezvényt. Ugyanis a tradicionalitás védelmezése nem bűncselekmény, az igazság kimondása nem gyűlöletbeszéd!


A demonstráció a Háttér Társaság irodájánál, a rendezvény helyszínén, a budapesti Balzac u. és Kresz Géza u. kereszteződésében tartatik meg. Maga a tüntetés a Kresz Géza utca felől lesz megközelíthető, a másik oldalon csak az ottlakók és a deviánsok mehetnek be rendőri ellenőrzés mellett.


Az időpont tehát:

2021. július 12. 17:45.

Kérünk mindenkit a kulturált viselkedésre, az alkoholfogyasztás mellőzésére, és a rendezői utasítások követésére.


Cselekedjünk, amíg nem késő!Commenti


bottom of page