top of page

Teljes gyƑzelem: szĂ©les hazafias összefogĂĄssal ellehetetlenĂ­tettĂŒk a gyermekmegrontĂł rendezvĂ©nyt!

A HatvannĂ©gy VĂĄrmegye IfjĂșsĂĄgi Mozgalom tucatnyi tagja, a BudahĂĄzy-csalĂĄd, Gaudi-Nagy TamĂĄs, TĂ©glĂĄssy Imre, a Mi HazĂĄnk Ifjai Ă©s mintegy 30 tĂŒntetƑ hazafi megjelent az Átrium SzĂ­nhĂĄz elƑtt, ahol a MeseorszĂĄg mindenkiĂ© cĂ­mƱ botrĂĄnykönyv matinĂ©felolvasĂĄsĂĄt szerettĂ©k volna megtartani a liberĂĄlisok. Az akciĂł teljes sikerrel zĂĄrult, a normalitĂĄs pĂĄrtiak ma hatalmas gyƑzelmet arattak a deviĂĄnsok felett.

A mesekönyvnek ĂĄlcĂĄzott LMBTQP Ă©s liberĂĄlis propagandakiadvĂĄnybĂłl szerettek volna provokatĂ­v mĂłdon nyilvĂĄnos felolvasĂĄst tartani a budapesti Átriumban, azonban a Magyar EllenĂĄllĂĄs sikereket Ă©rt el mĂĄr pusztĂĄn tĂŒntetĂ©s bejelentĂ©sĂ©vel. A napokban törtĂ©nt fellĂ©pĂ©sek hatĂĄsĂĄra elƑször Ɛrsi Gergely (II. kerĂŒleti szocialista polgĂĄrmester) lĂ©pett vissza a rendezvĂ©ny tĂĄmogatĂĄsĂĄtĂłl, majd a szervezƑk bejelentettĂ©k, hogy a gyermekek lelkĂ©nek megmĂ©rgezĂ©se a liberĂĄlis vilĂĄgkĂ©ppel az online szfĂ©rĂĄba szorul, ugyanakkor felnƑttek korlĂĄtozott szĂĄmban megjelenhetnek.

A tiltakozĂĄst a Mi HazĂĄnk Ifjainak sajtĂłtĂĄjĂ©koztatĂłja nyitotta meg. UtĂĄna BudahĂĄzy György a jelenlĂ©vƑ hĂ­rcsatornĂĄk kamerĂĄi elƑtt felhĂ­vta a figyelmet, hogy az LMBTQP propagandĂĄt tartalmazĂł mesekönyv nem az elsƑ ilyen kiadvĂĄny, mert kĂ©t Ă©vvel ezelƑtt, 2018-ban Ƒ mĂĄr tiltakozott (akkor mĂ©g egyedĂŒl) egy szintĂ©n a Labrisz ĂĄltal rendezett esemĂ©nyen, ahol az iskolĂĄkba valĂł LMBTQP Ă©rzĂ©kenyĂ­tĂ©st segĂ­tƑ – a Soros György ĂĄltal mƱködtetett NyĂ­lt TĂĄrsadalom alapĂ­tvĂĄny ĂĄltal finanszĂ­rozott -, kiadvĂĄnyt grĂŒndoltak, mely kiadvĂĄnybĂłl fel is mutatott egy pĂ©ldĂĄnyt. BudahĂĄzy Edda megköszönte mindenki kiĂĄllĂĄsĂĄt, majd megprĂłbĂĄlt Gaudi-Nagy TamĂĄs jogvĂ©dƑvel bejutni az Átriumba, de gyakorlatilag mindennemƱ Ă©rtelmes Ă©s jogos indoklĂĄs nĂ©lkĂŒl kizĂĄrtĂĄk Ƒket. TĂ©glĂĄssy Imre hĂ©tgyermekes csalĂĄdapĂĄkĂ©nt kifejtette, hogy nem szeretnĂ©, hogy elraboljĂĄk a gyermekeket Ă©rzĂ©kenyĂ­tĂ©ssel Ă©s egyĂ©b devianciĂĄk nĂ©pszerƱsĂ­tĂ©sĂ©vel. Ɛ hozott egy harangot is, ami szintĂ©n bevetĂ©sre kerĂŒlt a hangorkĂĄnban. Mint lĂĄthatĂł, szĂ©les nemzeti összefogĂĄs valĂłsult meg a Magyar EllenĂĄllĂĄs szereplƑi ĂĄltal.


A szomszĂ©dos Ă©pĂŒlet elĂ© bejelentett tĂŒntetĂ©sen rĂ©sztvevƑk skandĂĄlĂĄsai Ă©s a bevetett hangkeltƑ eszközök ellehetetlenĂ­tettĂ©k az online közvetĂ­tĂ©st is. Az alĂĄbbi videĂłkon hallhatĂł, a hazafiak hangorkĂĄnja, mely majdhogynem elnyomta a felolvasĂł hangjĂĄt is. A VĂĄrmegyĂ©sek talĂĄlĂ©konysĂĄguknak köszönhetƑen megtalĂĄltĂĄk azt a hangfrekvenciĂĄt, mely a legjobban zavarta a közvetĂ­tĂ©st Ă©s az emberi idegeket: megafon Ă©s hangfal összegerjesztĂ©sĂ©vel, a harang folyamatos kongatĂĄsĂĄval sikerĂŒlt elĂ©rni, hogy az Ă©lƑadĂĄs Ă©lvezhetetlen legyen. KĂŒlön sikerkĂ©nt könyvelhetƑ el az is, hogy a tiltakozĂĄs hatĂĄsĂĄra a szervezƑk felszĂłlĂ­tottĂĄk a gyermekes nĂ©zƑket, hogy kĂŒldjĂ©k el a fiatalokat a kĂ©pernyƑ elƑl, mivel a homoszexuĂĄlisok vĂ©lemĂ©nye szerint a gyermekek fejlƑdĂ©sĂ©t a “ria-ria-HungĂĄria”, a “tiltsĂĄk be!” Ă©s a “normalitĂĄst!” rigmusok veszĂ©lyeztetik leginkĂĄbb.

A teljes “felolvasĂĄs” itt nĂ©zhetƑ meg. 30. perctƑl hallhatĂł sĂ­polĂĄs a vĂĄrmegyĂ©s “csodafegyvernek” a hangja.

Az Átriumos szervezƑk több alkalommal is felhĂĄborodva fordultak a rendƑrsĂ©g felĂ©, hogy oszlassĂĄk fel a szabĂĄlyossĂĄg keretein belĂŒl mozgĂł, hazafias tĂŒntetƑket, ugyanis szerintĂŒk: nem teljesĂ­tettĂ©k korĂĄbbi Ă­gĂ©retĂŒket, hogy leĂĄllĂ­tjĂĄk a rendbontĂłkat.

A szervezƑk panaszáradata a Facebookon
A szervezƑk panaszáradata a Facebookon

Megjelent nĂ©hĂĄny deviĂĄns ellen-ellentĂŒntetƑ, ugyanakkor bohĂłcszĂĄmnak elmenƑ vonaglĂĄsukon tĂșl nem sokat tehettek. A gyermekmegrontĂłk igĂ©nyeivel szemben, a rendƑrsĂ©g a liberĂĄlisok ellen intĂ©zkedett, ugyanis Ƒk nem jelentettek be (ellen)tĂŒntetĂ©st, Ă­gy az Ƒ transzparensekkel valĂł megjelenĂ©sĂŒk volt a jogellenes.

A HírTV összeållítåsa:



bottom of page