top of page

Pánik helyett ima, liberalizmus helyett fegyelem

Imádkozásra szólít fel a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) is, egyben bizakodik a szervezet, hogy a liberális világrendet megrengeti a járvány ...

A március 19-22. közötti imádság. Mindennap 20 órakor imádkozzuk együtt!

Az imádság szövege:

Istenünk, hozzád fordulunk imádságunkkal, mert Te vagy a szeretet! Eléd hozzuk most nemzetünk sorsát: örömeinket és gondjainkat egyaránt. Nálad keressük a békét, amelyet a világ nem adhat meg, és a boldogságot, amelynek egyedül Te vagy a forrása. Ma azért imádkozunk, hogy ebben a nehéz helyzetben se fordítsd el arcodat, Urunk, szolgáid felől! Adj gyógyulást a betegeknek, erőt és kitartást az orvosoknak és minden, a járványban helytálló, szolgáló személynek! Nemzetünkért és nemzetünk nevében felemeljük a szívünket, hogy a Te közelségedben megtisztuljanak gondolataink, értelmünk és akaratunk. Vezess minket az örökkévalóság útján, napról napra közelebb ahhoz a célhoz, amelyet elterveztél számunkra! Áldd meg és őrizd meg népünket, hogy általunk és közöttünk felépülhessen a Te Országod! Amen. /Forrás: Emeljük fel a szívünket! Imalánc Magyarországért; 2006/


Közlemény


A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom nem osztogat kéretlen tanácsokat az állami döntéshozásnak a kialakult járványügyi helyzetben, és nem is teszünk pusztán lájkvadászat céljából felajánlásokat és hangzatos nyilatkozatokat. Amit tudunk, megteszünk egyéni szinten, a hatóságokkal együttműködve.


Egyértelműen bebizonyosodott, hogy a multikulturalizmusra építő fogyasztói társadalom megpróbáltatott és gyengének találtatott. A megszüntetett határok, a nyitott társadalmak melegágyai lettek a világjárványnak. A HVIM arra szólít fel mindenkit, hogy szakítson a felelőtlen, liberális, a folyamatosan nyüzsgő és a “nekem minden jár” jelszót hangoztató individualista életvitelével! Aki teheti, maradjon otthon szeretteivel, vagy akár tartson egy komoly önvizsgálatot, aminek egyébként is itt van az ideje a nagyböjtben! De ugyanilyen erőteljesen felhívjuk a figyelmet arra, hogy őrizzük meg józanságunkat, lépjünk egy lépést hátra a pánikkeltő médiatematizációtól, és amit tudunk, tegyünk meg hazánk működőképességének fenntartása érdekében!


Bízunk benne, hogy a járvány lefutása utáni globális átrendeződést tekintve a legoptimistább forgatókönyv valósul meg, és a liberális, egypólusú világrend nem csak ideiglenesen szűnik meg, hanem végleg: a határok maradnak ellenőrzés alatt és az egyes állami szuverenitások megerősödnek, elsodorva az utópisztikus, az emberiséget egy nagy, homogén masszaként kezelő világképet. Reméljük, hogy a járványügyi helyzet felébreszti a multikulti híveit is, és belátják, hogy a helyben való termelés, fogyasztás és szórakozás az elemi érdekünk, és csak ezáltal tudjuk megőrizni a világot olyannak, amilyen, csak így maradhat fent minden nép és kultúra sajátos tradíciója.


Az egészségügyben dolgozó vármegyések az első sorokban harcolnak, ahogy a rendvédelmi szervekben és az államigazgatásban jelenlévő tagjaink is. Őértük, családtagjainkért, a betegekért és egész Hazánkért imacsoportot szervezünk! A pánikkeltés és hisztéria helyett az imának van helye! Minden nap 20 órakor (2020. március 19-étől) elmondunk egy imát, amit az “Istennel, a Hazáért” nevű Facebook csoportban hirdetünk ki. Ezt mindenki egyénileg, otthon tudja imádkozni. Várjuk a csatlakozásokat és várjuk imák ajánlását, beküldését is!


Mutassuk meg, hogy a Hitünk a legerősebb és együtt le tudjuk győzni a járványt ugyanúgy, mint a járványért felelős, az államokat felszámoló kutúra- és hagyományellenes világrendet!


2020.03.19.

HVIM vezetőség

Comentários


bottom of page