top of page

Nem, nem és nem vettünk részt semmilyen etnikai konfliktus szításában


Kiss Árpád, a cigánygyilkosságokban elítélt személy ismét azzal állt a nyilvánosság elé, hogy a HVIM-en keresztül, beépített ügynökök szították az etnikai konfliktust. A médiafelületek pedig ismét átveszik az interjút ... Az érintett szervezet cáfolata alább.


A kormánypárti médiát futótűzként bejárja a cigánygyilkosságok miatt elítélt Kiss Árpáddal készült legújabb interjú, amiben ismét megemlíti a korábban már általunk cáfolt állítását, miszerint a HVIM soraiba férkőzött ügynökök szították volna az etnikai konfliktust. Korábbi közleményünk: https://www.hvim.hu/post/minket-is-probaltak-gyilkossagokra-ravenni


Továbbra is visszautasítjuk az ügynökszervezet vádját és becsületsértési pert indítunk nemcsak Kiss Árpáddal szemben, hanem az ő hazugságait közlő médiafelületekkel szemben is! Érthetetlen számunkra, hogy a kormánypárti médiának miért áll érdekében beállítani minket „hasznos idiótáknak”, akik Gyurcsány parancsára „balhéznak”. Lehet, hogy vannak baromarcúak, akik bármire kaphatóak, de mi nem azok vagyunk. Mi gondolkozó, felelősségteljes, szellemi hagyományokhoz ragaszkodó, autonóm harcosok vagyunk. Nem rángat minket senki sem dróton, semmiféle bűncselekményre nem vagyunk kaphatóak sem direkt, sem hátsó sugalmazás által.


Felhívjuk a tisztelt média figyelmét, hogy tartsa tiszteletben a jó hírnevünket és ne indítson ellenünk egy burkolt lejárató kampányt!


2022.08.31. Székesfehérvár HVIM vezetőség

bottom of page