top of page

Ki is van elnyomva? Négy eljárás is folyamatban van a vármegyés vezetővel szemben


LMBTQP+ és egyéb deviáns propagandával szembeni fellépés nem a legkifizetődőbb. Az igazság képviselete a 10 éves Fidesz-kormányzat alatt is üldözendő. Míg a vármegyések feljelentéseit sorra söprik le, addig csak idén négy eljárás indult Barcsa-Turner Gáborral, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom társvezetőjével szemben.


Sorra kapja Barcsa-Turner Gábor a különböző idézéseket: Kezdődött a sor egy LMBTQP+ rongy elégetésének szándékával, gyakorlatilag egy plakáttal, amit a magyarellenes ügyészséges közösség tagja elleni erőszak előkészületeként értékelt és büntetőügy lefolytatását rendelte el. A BLM-es felforgatókkal szembeni kiállás is szabálysértési ügyet generált, mint gyülekezési joggal való visszaélés.

A VIII. kerületi rendőrök akarnak azonban legjobban megfelelni az új, balliberális deviáns önkormányzatnak, annak ellenére, hogy elvileg továbbra is a belügy alá tartoznak: ők indítottak egy büntetőügyet és szabálysértési eljárást is ugyanazon esetből, nyilvánvalóan a deviáns propagandát képviselő, Soros által nyíltan finanszírozott szervezetek feljelentései nyomán. A szervilizmusnak, a sátáni gonoszságnak úgy tűnik nincsen határa egyes nyomozóknál: az úgynevezett “szivárvány családok” nyilvános előadást nem akadályozták meg a hatóságok, annak ellenére, hogy felvetette a bűncselekmény gyanúját, helyette az ott megjelenő hazafiakkal szemben intézkedtek és a vármegyés vezető kapott belőle két eljárást is a nyakába. Összességében két szabálysértési ügy, két “bűncselekmény” miatt zajlik nyomozás a vármegyés vezetővel szemben.

Ezzel szemben a HVIM feljelentéseit, bejelentéseit sorra söpri le az ügyészség: -Az “Apu+Apa+Gyerekek=Család” plakátkampány miatt tett bejelentést elutasította minden szerv, ezért vörös festékkel voltak kénytelenek nyomatékosítani a vármegyések a véleményüket. -A Szent Koronát összeszivárványozó Pride logó miatt tett feljelentésünket rendre elutasították. -A BLM-es tüntetés miatt, gyülekezési joggal való visszaélés miatt tett feljelentést elutasították. -A Szivárvány családok rendezvényen a rendőrök nem akartak intézkedni a rendezvénnyel szemben, hiába a családok alkotmányos védelme, és hiába a családvédelmi törvény és egyéb jogszabályok. Utána tett feljelentést is elutasították.

Ezek után joggal tehető fel a kérdés, hogy ki is van elnyomva? Ki a védendő kisebbség? Az, akivel szemben nem lehet feljelentést tenni, nagyhatalmak külképviseletei állnak ki mellettük, multinacionális cégek támogatják őket pénzzel és reklámmal, akik mellett nemzetközi jogvédő szervezetek és országok ügyészségei állnak, vagy azok, akik a véleménynyilvánítási szabadságjogukkal sem élhetnek a normalitás védelmében, mert zsinórban kapják érte az eljárásokat? Még az állítólagos nemzeti, konzervatív, keresztény kormányzás alatt is üldözik azokat, akik nemcsak beszélnek szavazatkoldulásként, hanem tesznek is valamit.


A szivárványos rongyot leszedő fradista szurkolók és Novák Előddel szemben is mindenféle eljárásokat indítottak, házkutatásokatt tartottak, ahogy a Légió Hungária tagjával szemben is, aki a budapesti városvezetés mintájára festékspray-vel üzenetet fújt ki az aszfaltra.

Comments


bottom of page