top of page

Hazafias szervezetek elvárják az RTL elleni kormányzati fellépést

Alulírott hazafiak és hazafias szervezetek csatlakozunk a CitizenGo RTL cégcsoporthoz tartozó televíziós csatornák elleni bojkott felhívásához, amely a karácsonyi ünnepbe belerondító gátlástalan LMBTQP propagandafilmek miatt indult – kezdik közleményüket az évek óta az LMBTQP-lobbi ellen harcoló szervezetek és személyek. Követelik továbbá a kormányzati fellépést, és felvetik, hogy az RTL cégcsoport nemzetbiztonsági kockázatot jelent, illetve szembemegy az alaptörvénnyel is.

Felhívjuk továbbá a figyelmet, hogy mi már a közelmúltban történt – egyébként üdvözlendő – Alaptörvény-módosítás előtt jeleztük, hogy ez nem elég, és szükséges lenne az LMBTQP propaganda tiltása is, hasonlóan az abortusz- vagy például a cigaretta reklámozásának tiltásához.

Ezzel együtt úgy érezzük, hogy az RTL cégcsoport ezen és már korábban is keresztény, nemzeti értékeinket támadó magyarországi tevékenysége a hatályos Alaptörvény és médiatörvények szerint is jogsértő és nyílt, rendszerellenes támadást jelent, ráadásul egy idegen tőkéből, idegen érdekek mentén működő multinacionális vállalat részéről, amely így felveti a nemzetbiztonsági kockázat kérdését is!

Javasoljuk és elvárjuk, hogy a magyar kormányzati szervek és ügyben illetékes hatóságok ennek megfelelően haladéktalanul intézkedjenek a társadalomfelforgató propagandát folytató idegen szervezet ellen, szüntessék meg a jogsértést, akár a sugárzási engedélyek megvonását is kilátásba helyezve és büntessék meg a felelősöket! Emlékeztetünk arra, hogy az Alaptörvény R. cikkének (4) bekezdése szerint: “Magyarország alkotmányos önazonosságának és keresztény kultúrájának védelme az állam minden szervének kötelessége.”

Mivel a genderpropaganda visszaszorítását az Alaptörvény mostani módosítása, illetve a tíz és fél éve tartó Fidesz-KDNP kormányzás sem tudta elérni, így nem szüneteltethetjük 2021-ben sem az egyre agresszívebben nyomuló LMBTQP lobbi elleni, évek óta tartó harcunkat, sőt azt egyre intenzívebbé kívánjuk tenni. Mi nem adjuk fel ezt a küzdelmet az emiatt, egyes bajtársaink ellen indított önkényes eljárások ellenére sem, hiszen a gyermekeink és a magyarság jövője a tét, sőt, már az emberi lét alapjait veszélyezteti ez a deviáns propaganda.

Barcsa-Turner Gábor (Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom) Budaházy Edda (Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom) Budaházy György dr. Gaudi-Nagy Tamás (Nemzeti Jogvédő Szolgálat) Kelecsényi Nándor (Nemzeti Filmkészítők Egyesülete) dr. Téglásy Imre (Alfa Szövetség, Human Life International) Walter Pál Péter (European Patriots Unite)

bottom of page