top of page

Kérjük támogassa a magyar ellenállást


Kérjük, adód 1 %-ával támogasd az “Azonosságtudat” Alapítványt, amivel a HVIM-et és magyar nemzeti ellenállás küzdelmeit is élteted.


Az életellenes liberalizmus globális hódítása napjainkban is csúcsteljesítménnyel zajlik. Csak éppen a szellemi tradíciók és vallások talajáról mára letaszított embert napjainkban nemzeti és nemi identitásától akarják megfosztani, hogy arctalan, céltalan és elvtelen, ezáltal korlátlanul uralható emberi masszát hozzanak létre.

Nekünk, Vármegyéseknek az a küldetésünk, hogy minden fronton ellenállást jelentsünk ezen sötét szellemi áramlatokkal szemben. Gátnak és falnak kell lennünk a modern kor aljas törekvéseivel szemben. Szembe kell szállnunk a homoszexuális és devianciapropagandával, a nemzeti felejtéspolitikával, a magyarellenes soviniszta erőkkel, a történelmi deheroizálással, a vallástalanság mérgével, a kóros eljellemtelenedéssel és elvtelenséggel és minden hagyományellenes akcióval.

És szigetnek kell lennünk. A romlás elsöprő áramlatában szilárdan és mozdíthatatlanul álló szigetnek. A modern értéksemlegesség szürkeségében zöldellő, élettel teli, virágzó oázisnak. Olyan emberek közösségét kell alkotnunk, akik tekintetüket újra a nemesre és fénylőre emelik. Akik a közös, magasztos cél érdekében bajtársakká lesznek, és akik számára ismeretlen az árulás, a hűtlenség és a meghátrálás.

Ehhez a harchoz mindenkire szükség van, aki érzi az elhivatottságot magában, és kész áldozatot hozni az igazságért, a hazánkért és nemzetünkért. Ez az út a bátrak, az elszántak, a rendíthetetlenek ösvénye. Ez az út szembe megy a tömegek hétköznapiságával, tompaságával és közönségességével. De csak az igazság útja vezet a győzelemre. “Tágas a kapu és széles az út, amely a romlásba visz – sokan bemennek rajta. Szűk a kapu és keskeny az út, amely az életre vezet – kevesen vannak, akik megtalálják” (Mt 7, 13-14)

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom tevékenységét az “Azonosságtudat” Alapítványnak felajánlott támogatások segítik.

Név: “Azonosságtudat” Alapítvány Adószám: 18218082-1-07

Válogatás a HVIM tevékenységeiből és küzdelmeiből:


bottom of page