top of page

Július 3. és 10. között ismét Vármegyés Gyerektábor


Július 3. és 10. között ismét megrendezésre kerül a Vármegyés Gyerektábor. Az eddigi évekkel ellentétben idén az Ifjúsági Tábortól különálló helyszínen és időpontban várjuk a 9 és 14 év közötti gyerekeket.


Célunk, hogy a modern világban fenntartsunk egy szigetet, ahol a hazafias családok gyermekei tradicionális értékekről hallhatnak, és felvértezzük őket a liberális világ agymosásával szemben. A HVIM azért küzd, hogy fel tudjon növekedni egy egészséges fiatalokból álló generáció, és hogy tovább örökítődjenek olyan időfeletti értékek, mint a hazafiság, hősiesség, önfeláldozás.


Változatos, színes programokkal készülünk a gyerekeknek. Az interaktív előadások, és történelemórák mellett erdei túrával, várlátogatással, strandolással és sok-sok játékkal szeretnénk tölteni a hetet.

A tabor@hvim.hu e-mail címen lehet jelentkezni a gyerekek teljes nevének, életkorának és valamelyik szülő elérhetőségének (telefonszám, illetve e-mail cím) megadásával.


A közösségi média és az elektronikus eszközök használatát korlátozzuk, csupán hazatelefonálásra van lehetőség pár naponta. Trágár beszédért, tiszteletlen viselkedésért, a szabályok be nem tartásáért fekvőtámasz, illetve egyéb erősítő jellegű büntetés jár.


A tavalyi táborról találhatsz képeket a Nemzeti Gyerektábor Facebook oldalán, ahova a tábor ideje alatt is töltünk majd fel képeket, így a szülők otthonról követhetik, hogy mi minden történik az adott napon.


Az idősebb korosztályt augusztus 6-14. között várjuk az Ifjúsági Táborba, melyről később fogunk részletes információkat közölni.

Comments


bottom of page