top of page

Tovább dübörög a Vármegye jogi és aktivista képzése


A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom nemrég kezdődött jogi és aktivista képzése az elmúlt hétvégén folytatódott. Ezen programot nemcsak próbaidősöknek, jelentkezőknek, hanem az egész tagságnak tartották, hogy a technikai-gyakorlati tudásukat növeljék. A szakmai előadások, foglalkozások mellett jó alkalom volt a hétvége a bajtársi kötelékek erősítésére is.

Szombat estétől vasárnap délutánig tartott a HVIM jogi és aktivista képzésének második alkalma. Az esti előadást Barcsa-Turner Gábor tartotta Médiaismeretek címmel. A vacsora után a kötetlen beszélgetések mellett sor került a vármegyés kórus próbájára is.


A vasárnap reggel edzéssel kezdődött. Miután átmozgatták magukat, majd elfogyasztották a reggelit, gyakorlati témákat átölelő felmérést töltött ki a tagság, melyre a korábbi előadások és anyagok alapján készültek fel. Ezt követően dr. Gaudi-Nagy Tamás jogi és állampolgári ismereteket oktatott, valamint bepillantást adott a Nemzeti Jogvédő Szolgálat nemzeti jogvédő munkájába konkrét ügyek ismertetésével.


Az ebéd elfogyasztását követően véget ért a hétvége, és útra kelt a tagság.


Képek a programról:

Reggeli torna

Reggeli torna

Számonkérés többféle gyakorlati témában

Dr. Gaudi-Nagy Tamás előadása

Vasárnapi ebéd – csülkös bableves bográcsban

Étkezés

bottom of page