top of page

Szeptember 18-án IX. Attila Védvonal Emléktúra, pólórendelési lehetőséggel és újdonságokkal


2013 óta minden évben megrendezésre kerülő Attila Védvonal Emlék- és Teljesítménytúra idén, 2021-ben szeptember 18-án lesz. A túra egy seregszemlének is beillik, hiszen az ellenőrző pontokat külön-külön más szervezetek, csoportok alkotják. Így találkozhatsz a pontokon a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalommal (mint főszervezőkkel), a Betyársereggel, a Mi Hazánkkal és Mi Hazánk Ifjaival, a Légió Hungáriával, a Magyar Önvédelmi Mozgalommal, a Szent László Aranyos Szegellete Egyesülettel, a buschraftosokkal, a Vircsik András Baráti Körrel, illetve a Farkasok Bajtársi Közösséggel. Pólót idén is lehet rendelni augusztus 31-e 24:00-ig, illetve már a rajtnál lehetőség lesz a túra logójával ellátott fém (két fajta) és kerámia bögre vásárlására.


A teljes, 44 km-es táv Dunakesziről indul, a Kossuth utca végéről 07:30-kor, a rövidebb, családbarát táv (19 km) az isaszegi temető parkolójából 11 órakor.


A túra részletes útvonala, a túra kiírása és egyéb információk a túra honlapján.

A túra Facebook-eseménye.


Előnevezni 2021. szeptember 14. 20:00-ig lehet név, e-mail cím, telefonszám, lakhely (város) és a választott táv (teljes, vagy rövid) megadásával az attilavedvonal@gmail.com e-mail címen. Ezúton szeretnénk kérni mindenkit, hogy éljen az előnevezés lehetőségével, hiszen ez jelentősen megkönnyíti a szervezők munkáját.


Készülnek pólók (látványterv alább) idén is, melynek megvásárlására csak e-mailben történő előrendelés alapján van lehetőség augusztus 31-e, 24:00-ig.


A tavaly nagy népszerűségnek örvendő felvarrókból a célban lehet majd vásárolni a készlet erejéig.


Újdonsággal is készülünk, háromféle bögre lesz kapható: a kerámia bögre emléktárgyaknak is kiváló, emellett az alumínium zománcozott bögre és a karabineres fém bögre remek túratárs lehet. Ezeket a helyszínen lehet megvásárolni, előrendelés nem lesz rájuk, viszont szívesen vennénk, ha jeleznétek, hogy melyik típusú érdekelne titeket, ezáltal jobban tudunk az igényeiteknek megfelelő mennyiséggel készülni.


bottom of page