top of page

Szept. 26. 10 szervezet együttműködésével kerül megrendezésre az Attila Védvonal Emléktúra

Ebben az évben is megrendezésre kerül, 2020. szeptember 26-án a HVIM főszervezésében az Attila Védvonal Emlék- és Teljesítménytúra – természetesen a járványügyi intézkedések figyelembevételével. A tavalyi túrához hasonlóan a túra teljes távja 44 km (Dunakesziről indulva), a család-barátabb rövid táv 19 km lesz (isaszegi rajtoltatással). A HVIM idén is széles összefogás keretében, mintegy 10 szervezettel együtt rendezi meg az emlék- és teljesítménytúrát.

2020-ban is lesz lehetőség támogatói póló vásárlására, amit csak és kizárólag a túrán résztvevők rendelhetnek e-mailben és a célban, Maglódon vehető át 3000 Ft/db áron. Újdonság lesz, hogy ismét készülnek felvarrók, azonban csak előre rendelés útján lehet hozzájutni. A támogatói póló idén fekete színű lesz, illusztrációt alább láthatnak róla. Előrendelni a túra résztvevőinek lehet az attilavedvonal@gmail.com címen szeptember 12-ig, az ára 3.000 Ft, melyet Maglódon, a célban a póló átvételekor lehet rendezni.

Előnevezni 2020. szeptember 23. 20:00-ig lehet név, e-mail cím, telefonszám, lakhely (város) és a választott táv (teljes, vagy rövidített) megadásával! Ezúton szeretnénk kérni mindenkit, hogy éljen az előnevezés lehetőségével, hiszen ez nem csak a szervezők munkáját könnyíti meg jelentősen. A rajtnál az előnevezettek kapják meg előbb az itinert és a süteményre szóló cetlit, aki nem nevezett, csak ez után kerül sorra.

Az előnevezéseket és a pólórendeléseket az attilavedvonal@gmail.com címre várjuk. (Aki az idei túrára a honlapon keresztül elküldte a nevezést, az legyen szíves újraküldeni e-mailben, mert technikai okok miatt azok nem érkeztek meg – a kellemetlenségért elnézést kérünk.)


A túra részletei

A 44 km-es túra indulási helyszíne és időpontja: Dunakeszi Kossuth Lajos utca vége., 07:30.

A 19 km-es túra indulási helyszíne és időpontja: Isaszeg – temető parkoló, 11:00.


Ellátás és díjazás

Az ellenőrző pontokon édesség és egyéb kisebb harapnivaló. A célban egy bográcsban főtt tál étel. Mogyoródon, a cukrászdában sütemény. A szintidőn belül érkezőknek (19 óráig) emléklap és kitűző, a szintidőn túl teljesítőknek csak emléklap jár.


Útvonal

 • Dunakeszi – HVIM

 • Fóti rakétabázis – hagyományőrzők

 • Fóti- Somlyó – Mi Hazánk Ifjai

 • Mogyoród – nem ellenőrzőpont (a cukrászdában sütemény várja a túrázókat)

 • Szent László Kilátó – Szent László Aranyos Szegellete Egyesület

 • Szár-hegy – Makrai Ales pihenő – Bozótmíves Egyesület

 • Bolnoka gerinc – Betyársereg

 • Isaszeg áteresz – Mi Hazánk

 • Isaszeg, temető parkoló – a 19 km-es táv rajtja (nem ellenőrzőpont)

 • Isaszeg katonasírok – Magyar Önvédelmi Mozgalom

 • Isaszeg Öreghegy – Farkasok

 • Bajtemetés (Péceli Rakétasiló) – Légió Hungária

 • Debreceni 16. Rohamtüzérosztály Emlékkeresztje – Vircsik András Baráti Kör

 • Maglód, Árpád Vezér park – HVIM

A túra útvonaláról térkép lesz az itinerben, illetve szalagozás is segíteni fogja a tájékozódást.


A teljes táv (Dunakeszi-Maglód): 44 km

Rövidített táv (Isaszeg-Maglód): 19 km


GPS-track és térképek.


Nevezési díj

1700.- Ft a teljes távra

1200.- Ft a rövidített távra

(Kérjük az indulókat, hogy legyenek szívesek a nevezési díj rendezésére pontos összeggel készüljenek, ezzel is gyorsítva a rajtoltatás folyamatát.)


Kisbusz Maglódról

Az eddigi évekhez hasonlóan most is lesz egy kisbusz, ami a túrázókat Maglódról vissza tudja juttatni a rajthoz a gépjárművükhöz. Aki élni szeretne a lehetőséggel, a célban jelentkezhet a busz sofőrjénél, a fuvar díja 1.000 Ft/fő, ezt szintén nála kell majd fizetni.


Esemény és megosztás

A túra Facebook-eseménye.

Az esemény megosztásával és ismerősök meghívásával hozzájárulhat a túra sikerességéhez, szeretnénk is erre bíztatni mindenkit.


Lépjünk együtt a hősök nyomába!

bottom of page