top of page

Továbbra is lehet jelentkezni a HVIM táboraiba – Hangulatvideó


Az előző évhez hasonlóan idén is két tábort szervez a HVIM a fejlődni vágyó fiatalok számára. A nagy múltú ifjúsági tábor mellett, idén is külön kerül megszervezésre a gyerektábor, ahová a 15 év alatti fiatalokat várják szeretettel.


Kedvcsináló hangulatvideó:

A HVIM Ifjúsági Táborba valamint gyerektáborba augusztus 10-ig lehet jelentkezni a tabor@hvim.hu címen! Bátran kijelenthető, hogy annak a fiatalnak, aki fejlődni szeretne, lázadni a modern világ ellen, vagy éppen egy bajtársias környezetben töltene el egy hetet, minden lehetőség adott a HVIM táboraiban. Törj ki a modern világból! Valódi közösség és felejthetetlen élmények várnak!


📅2023.08.13-19/20 📍Gödöllő

Bővebben a táborokról

Egyik tábor sem egy gyermekmegőrző, vagy fiatalok értelmetlen időtöltésére szolgáló tábor. A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági mozgalom évről-évre törekszik a valódi ifjúságnevelésre.


Ugyanis a mai fiataloknak szüksége van egy olyan közösségre, amely a hagyományos tradicionális értékek átadására törekszik, és

a táborozók fejlődését, tanítását helyezi középpontba.

Míg az iskolákban különböző érzékenyítésekre kerül sor és a liberális nézetek érvényesülnek, addig nálunk a fegyelemre, a bajtársiasságra, a hierarchia tiszteletére, a komfortzónájukból való kilépésre és a különböző férfi, illetve női szerepek elsajátítására helyeződik a hangsúly.


Itt bizony a normalitásért való kiállásra nevelünk egyfajta harcias, a modern világgal szembeni lázadó hozzáállással.


A táborok nem titkolt célja hogy a modern világban fenntartsunk egy szigetet, ahol a hazafias családok gyermekei tradicionális értékekről hallhatnak, és felvértezzük őket a liberális világ agymosásával szemben.


Bátran kijelenthető, hogy annak a fiatalnak, aki fejlődni szeretne, lázadni a modern világ ellen, vagy éppen egy bajtársias környezetben töltene el egy hetet, minden lehetőség adott a HVIM táboraiban.


Gyerektábor


Változatos, színes programokkal készülünk a 9-14 éves gyerekeknek. Az interaktív előadások, és történelemórák mellett erdei túrával, várlátogatással, strandolással és sok-sok játékkal töltjük a hetet. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy nemes példaképeket mutassunk a gyerekeknek. Az amerikai filmipar semmitmondó termékeivel szemben a saját történelmünk hőseit, királyait, legendás alakjait ismertetjük meg a táborozókkal.

A tabor@hvim.hu e-mail címen lehet jelentkezni a gyerekek teljes nevének, életkorának és valamelyik szülő elérhetőségének (telefonszám, illetve e-mail cím) megadásával.


A tábor időpontja: július 23-29.

Helyszín: Badacsonytördemic

Az első turnus hatalmas sikert aratott így sajnos teltház alakult ki.


Második turnusa indul a HVIM Gyerektábornak!

A 2. turnus az Ifjúsági táborral egy időben kerül megrendezésre Gödöllőn. A helyszínből adódóan újfajta programok is helyet kaptak a tábor menetrendjében. Ilyen például a kastély látogatás, az erdei túlélés és túrázás.


Jelentkezni továbbra is a tabor@hvim.hu e-mail címen lehet a gyerekek teljes nevének, életkorának és valamelyik szülő elérhetőségének (telefonszám, illetve e-mail cím) megadásával.


Időpont : Augusztus 13-19.


Ifjúsági Tábor

“A nemzeti utánpótlás nevelése”

Várjuk minden 15 év feletti, harcos mentalitású, hagyományhű fiatal jelentkezését. Ha magadra ismertél ne habozz, jelentkezz!

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom egyik legkiemeltebb intézménye a HVIM Ifjúsági Tábora. A szervezők az elmúlt évek bevált programjait válogatták össze, hogy egy feledhetetlen nyári élményt biztosítsanak a jelentkezőknek. A mostani tábor mögött már közel 10 év szakmai tapasztalata áll.


Ha érdekel a történelem, és szeretnél minél többet megtudni hazánk hőseiről, vagy elmélyedni a vallások tanításaiban, esetleg szívesen meghallgatnál egy előadást a jobboldali családmodellről, akkor köztünk a helyed!


Középkori pajzsfal-összecsapástól kezdve, pusztakezes küzdelmeken keresztül, a korszerű harcászatig mindenbe betekintés nyerhettek.


Jelentkezni a tabor@hvim.hu címen lehet 15 éves kortól. A részvételi díj egy hétre csupán: 44.000Ft


Nemcsak hagyományőrző és sport foglalkozásokra, illetve interaktív programokra kerül sor, hanem a fiatalokat megoldandó szituációk elé állítjuk, megtanítjuk őket gondolkozni, csapatban dolgozni, felelősségteljesen viselkedni – már amennyire ezt egy hét alatt lehetséges. Összességében itt nemcsak a tudásvágyadra lesz szükséged, hanem váratlan kihívásokban, kalandokban és bátorságpróbákon is helyt kell állnod!


A tábor előadóinak kiválasztásánál az a legfontosabb szempont, hogy vallási, világnézeti, politikai témákban is a legjobbak adják át tudásukat.


A közösségi média és az elektronikus eszközök használatát korlátozzuk, csupán hazatelefonálásra van lehetőség pár naponta, ezzel is segítve az elmélyülést a fontosabb dolgokban.


A tábor jellegét tekintve nomád, ez azt foglalja magában, hogy a táborozók erdei környezetben élnek egy hétig. Ez is egyfajta kihívás elé állítja a fiatalokat, ezen a téren is ki kell lépni a komfort érzetükből egy hétig.


Ha úgy érzed készen állsz a kihívásokra és egy életre szóló élményre jelentkezz a tabor@hvim.hu címen a teljes neved, életkorod és valamelyik szülő elérhetőségének (telefonszám, illetve e-mail cím) megadásával.


Ne habozzatok, lépjetek ki a komfort zónátokból, szakadjatok ki a modern világból!

Képek az előző táborokból:


bottom of page