top of page

Pánik helyett ima, liberalizmus helyett fegyelem (március 23-29. ima)

Imádkozásra szólít fel a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) is, egyben bizakodik a szervezet, hogy a liberális világrendet megrengeti a járvány…

A március 23-29. közötti imádság. Mindennap 20 órakor imádkozzuk együtt!Az imacsoporthoz itt lehet csatlakozni továbbra is! Több mint 300-an vagyunk már, akik mindennap fohászkodunk!

“Mindenható Urunk, Szent Királyunk! Aki megbüntetsz, de nem pusztítasz el, Aki megerősíted az esendőket, felemeled az elesetteket, és gyógyulást adsz az emberi test gyötrelmeire! Könyörgünk Hozzád, Istenünk, látogasd meg irgalmaddal beteg szolgáidat! Bocsásd meg nekik minden szándékos és nem szándékos vétkezésüket! Igen, Uram, küldd le a mennyekből gyógyító erődet, érintsd meg testüket, enyhítsd szenvedéseiket és minden lappangó gyöngeségüket! Légy a Te szolgáid orvosa, gyógyultan és teljes egészségben emeld fel őket betegágyukból, a nyomorúság fekhelyéről, ajándékozd őket a Te Egyházadnak, hogy Néked tetsző módon szolgáljanak és a Te akaratod teljesítsék. Mert Te irgalmazhatsz nekünk és üdvözíthetsz minket, mi Istenünk! S Néked zengünk dicsőséget, az Atyának, Fiúnak és Szentléleknek, most, mindenkor és mindörökké! Ámen!”

bottom of page