top of page

Mutassunk erőt együtt! A XX. Trianon-felvonulás programja (frissítve)

A nagysikerű tavalyi felvonulást követően a HVIM idén is a budapesti Hősök teréről induló fáklyás felvonulást szervez június 4-re. A rendezvényen felszólal Kónyi-Kiss Botond, Tyirityán Zsolt és Toroczkai László.

A trianoni diktátum 101. évfordulójának napján, június 4-én 19:30-kor indul a gyülekező a Hősök terén. Az idén 20. alkalommal megrendezésre kerülő rendezvény 20:00 órakor kezdődik, majd 20:30-kor indul a fáklyás felvonulás. A menet az Andrássy úton végigvonulva érkezik majd meg a Kossuth térre.


Az eseményen felszólal Kónyi-Kiss Botond, a HVIM alelnöke, Tyirityán Zsolt, a Betyársereg vezetője és Toroczkai László, a rendezvény alapítója, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke.


A rendezvényen, a vármegyés standnál beszerezhető lesz a Duo Gladii, A szellemi ellenállás havilapjának aznap megjelenő, legújabb, Trianonnal foglalkozó tematikus lapszáma, a még készleten lévő régebbi számokkal egyetemben.


A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom mindenkit részvételre szólít! Mutassunk erőt együtt! Már 20 éve üzenjük ország-világnak, hogy van még remény, van erő a magyar nemzeti ellenállásban!


Akinek lehetősége van rá, saját fáklyával érkezzen a rendezvényre!


A Facebook cenzorai szokásukhoz híven idén sem nézik jó szemmel, hogy békés módon fel kívánunk lépni a megalázó diktátummal szemben, és a külhoni magyarok jogaiért. A “Nagy Testvér” már törölte is a meghirdetett eseményt.Comments


bottom of page