top of page

Kiszakadni egy hétre a modern világból – Vármegyés Ifjúsági Tábor 2022-ben is!


Idén is megszervezzük a Vármegyés Ifjúsági Tábort, ahová várjuk a 15 év feletti, harcos mentalitású, hagyományhű fiatalok jelentkezését. A tábor augusztus 7-14. között kerül megrendezésre Gödöllőn, erdei körülmények között. Idén az eddigi táboroktól eltérően külön szervezzük a gyerek tábort, és az ifjúsági tábort, így lehetőségünk van jobban korosztályra szabni a programokat.


Ez nem egy gyermekmegőrző, vagy fiatalok értelmetlen időtöltésére szolgáló tábor. Törekszünk a valódi ifjúságnevelésre. Ugyanis a mai fiataloknak szüksége van egy olyan közösségre, amely a hagyományos tradicionális értékek átadására törekszik, és a táborozók fejlődését, tanítását helyezi középpontba. Míg az iskolákban különböző érzékenyítésekre kerül sor és a liberális nézetek érvényesülnek, addig nálunk a fegyelemre, a bajtársiasságra, a hierarchia tiszteletére, a komfortzónájukból való kilépésre és a különböző férfi, illetve női szerepek elsajátítására helyeződik a hangsúly. Itt bizony a normalitásért való kiállásra nevelünk egyfajta harcias, a modern világgal szembeni lázadó hozzáállással.


Ha érdekel a történelem, és szeretnél minél többet megtudni hazánk hőseiről, vagy elmélyedni a vallások tanításaiban, esetleg szívesen meghallgatnál egy előadást a jobboldali családmodellről, akkor köztünk a helyed! Nemcsak hagyományőrző és sport foglalkozásokra, illetve interaktív programokra kerül sor, hanem a fiatalokat megoldandó szituációk elé állítjuk, megtanítjuk őket gondolkozni, csapatban dolgozni, felelősségteljesen viselkedni – már amennyire ezt egy hét alatt lehetséges.


Összességében itt nemcsak a tudásvágyadra lesz szükséged, hanem váratlan kihívásokban, kalandokban és bátorságpróbákon is helyt kell állnod!


A közösségi média és az elektronikus eszközök használatát korlátozzuk, csupán hazatelefonálásra van lehetőség pár naponta. Trágár beszédért, tiszteletlen viselkedésért, a szabályok be nem tartásáért fekvőtámasz, illetve egyéb erősítő jellegű büntetés jár. A szállás és az egész tábor erdei környezetben kerül megtartásra, nomád tábornak minősül! Kizárjuk a modern világot.


Ha felkeltettük a figyelmedet, akkor jelentkezz a tabor@hvim.hu email címen a teljes neved, életkorod és valamelyik szülő elérhetőségének (telefonszám, illetve e-mail cím) megadásával.


Ne habozzatok, legyen kinek átadni a zászlót! Lázadj a modern világ ellen, a normalitásért!

A tavalyi táborról találhatsz képeket a Nemzeti Ifjúsági Tábor Facebook-oldalán, ahova a tábor ideje alatt is töltünk majd fel képeket.Nézd meg az alábbi videókat a korábbi táborokról, illetve olvasd el a beszámolókat:Comments


bottom of page