top of page

Kaland, közösség, hazaszeretet - Jönnek a vármegyés táborok


Idén is várja a 9 és 14 év közötti fiatalokat nyári gyerektáboraiba a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom. A nagyobbaknak szóló ifjúsági táborról pedig itt olvashat!


Tekintettel az elmúlt évek hatalmas érdeklődésére, idén két, eltérő időpontban és helyszínen megszervezett táborba várjuk a 9-14 év közötti gyerekek és szülők jelentkezését:


  • 2024. június 30 - július 7. BADACSONYTÖRDEMIC

  • 2024. augusztus 11-18. GÖDÖLLŐ


Lehetőség van mindkét táborba is jelentkezni, ebben az esetben a második táborban a részvételt féláron biztosítjuk.


A HVIM azért küzd, hogy fel tudjon növekedni egy egészséges fiatalokból álló nemzedék, akik meg tudják őrizni és később ők maguk is tovább tudják örökíteni az olyan időfeletti értékeket, mint a hazafiság, a bátorság és az önfeláldozás. A táborozók a hagyományos értékek által átitatott légkörben, hatalmas élmények és hamar kialakuló barátságok között töltik el a hetet gyönyörű környezetben.A táborokban az erdei kalandok, a csapatjátékok, a strandolás és az izgalmas kirándulások mellett történelmi előadásokon és jellemformáló foglalkozásokon is részt vesznek a fiatalok. Célunk, hogy a modern világban megteremtsünk egy szigetet, ahol a gyerekek a dicső magyar múltról, a helyes értékekről és a követendő példaképekről hallhatnak, és ahol felvértezzük őket a napjainkban rájuk zúduló temérdek támadással szemben.


A színes programok mellett nagyon fontosnak tartjuk, hogy a fiatalok között valódi kapcsolatok alakuljanak ki, és a tábor végére megtapasztalják, hogy milyen egy igazi közösség tagjává válni.


Jelentkezni a tabor@hvim.hu e-mail címen lehet a gyerekek teljes nevének, életkorának és valamelyik szülő elérhetőségének (telefonszám, illetve e-mail cím) megadásával.


A tábor részvétel díja 47000.- Ft / fő.


A korábbi táborokban készült fotók egy része megtalálható a Nemzeti Gyerektábor Facebook oldalán, ahova a tábor ideje alatt is töltünk majd fel képeket, így a szülők otthonról követhetik, hogy mi minden történik az adott napon.


A badacsonytördemici tábor plakátja
A badacsonytördemici tábor plakátja

Opmerkingen


bottom of page