top of page

Istennel, a HazĂĄĂ©rt imacsoport e heti imĂĄdsĂĄga Dorka tolmĂĄcsolĂĄsĂĄban


Az Istennel, a Hazåért imacsoport åprilis 13-19. között mondott imådsåga, amit mindennap 20 órakor imådkozunk. Az imacsoport linkje.

„Uram, elĂ©d hozzuk a betegeinket. VigasztalĂĄsĂ©rt Ă©s gyĂłgyulĂĄsĂ©rt fohĂĄszkodunk. LegyĂ©l közel a szenvedƑkhöz, fƑleg a haldoklĂłkhoz. Vigasztald a szomorkodĂłkat. Adj bölcsessĂ©get Ă©s erƑt az orvosoknak, kutatĂłknak, erƑt minden nƑvĂ©rnek Ă©s betegĂĄpolĂłnak ehhez a kĂŒlönösen nagy terhelĂ©shez. ImĂĄdkozunk mindazokĂ©rt, akik szenvednek a pĂĄniktĂłl. MindazokĂ©rt, akiket legyƑz a fĂ©lelem. ImĂĄdkozunk a viharban bĂ©kessĂ©gĂ©rt, tisztĂĄnlĂĄtĂĄsĂ©rt. ImĂĄdkozunk azokĂ©rt, akik nagy anyagi kĂĄrokat szenvednek, vagy ettƑl kell tartaniuk. JĂłsĂĄgos AtyĂĄnk, mindenkit elĂ©d hozunk, akiknek karantĂ©nban kell lenniĂŒk, magĂĄnyosak Ă©s senkit nem tudnak ĂĄtölelni. Töltsd el szĂ­vĂŒnket bĂ©kĂ©ddel. És igen, kĂ©rĂŒnk azĂ©rt, hogy ez a jĂĄrvĂĄny visszahĂșzĂłdjon, a szĂĄmok csökkenjenek, s minden jobb legyen, mint ezelƑtt volt, segĂ­ts visszatalĂĄlni HozzĂĄd. TĂ©gy minket hĂĄlĂĄssĂĄ minden egĂ©szsĂ©ges napunkĂ©rt. Ne engedd, hogy elfelejtsĂŒk, hogy az Ă©letĂŒnk ajĂĄndĂ©k, hogy egyszer meg fogunk halni, hogy nem tudunk mindent irĂĄnyĂ­tani. TĂ©gy minket hĂĄlĂĄssĂĄ minden egĂ©szsĂ©ges napunkĂ©rt. Ne engedd, hogy elfelejtsĂŒk, hogy az Ă©letĂŒnk ajĂĄndĂ©k. Hogy egyszer meg fogunk halni Ă©s nem tudunk mindent irĂĄnyĂ­tani. Hogy csak Te vagy örök. Hogy az Ă©letben annyi lĂ©nyegtelen dolog van, ami gyakran tĂșl hangosnak Ă©s fontosnak tƱnik. TĂ©gy minket hĂĄlĂĄssĂĄ mindazĂ©rt, amit olyan könnyen figyelmen kĂ­vĂŒl hagyunk. BĂ­zunk Benned. KöszönjĂŒk. Ámen” (Johannes Hartl)


„Szent MihĂĄly arkangyal, vĂ©delmezz minket a kĂŒzdelemben; a sĂĄtĂĄn gonosz kĂ­sĂ©rtĂ©sei ellen lĂ©gy oltalmunk! Esedezve kĂ©rjĂŒk: „Parancsoljon neki az Isten!” Te pedig, mennyei seregek vezĂ©re, a sĂĄtĂĄnt Ă©s a többi gonosz szellemet, akik a lelkek vesztĂ©re körĂŒljĂĄrnak a vilĂĄgban, Isten erejĂ©vel taszĂ­tsd vissza a kĂĄrhozat helyĂ©re! Amen!”


bottom of page