top of page

Így támogathatsz minket – akár 500 Ft-ból is tudunk építkezni

A Te támogatásod is fontos részét képezi a valódi, hagyományhű jobboldalisághoz kötődő, lassacskán rezervátumba kényszerülő eszmeiség fenntartásához és továbbadásához, melynek a Szent Korona Rádió, mint közösségi blog és internetes rádió rövidesen az egyik utolsó bástyájává válhat. A 2006 óta létező, mára bizonyított Szent Korona Rádiót nem támogatja semmilyen párt, semmilyen külföldi szervezet, már eddig is csak a Ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz.

A jövőben szeretnénk új műsorokat indítani és újraindítani a rádión, még több magazin jellegű saját anyaggal jelentkezni a valódi jobboldali kultúra, vallásosság és értékek mentén. De ehhez szükségünk van a Te segítségedre is. Ezért arra kérünk, hogy a lehetőségeidhez mérten támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít. Alapozzuk meg együtt a Rend utolsó bástyáját!


A támogatási módok megtekintéséhez kattints ide Teljesen automatizált havi és egyszeri fizetési lehetőségek.


Miért támogassam a Szent Korona Rádiót?


Számos technikai költségünk van (szerverköltség, informatika stb.), de emellett a fejlődéshez is pénzre van szükségünk. Több műsorunkat újraindítjuk, mellette újak is szervezés alatt vannak. Amennyiben megfelelő mennyiségű támogatással tudunk gazdálkodni, tervezzük jobboldali fiatal újságírók kinevelését és támogatását azzal, hogy jó minőségű véleménycikkek és tanulmányok megírásával és az oldalon megjelentetésével, szerény pénzösszeggel honorálva segítjük őket.

Comments


bottom of page