top of page

HVIM: Ne videózzák a gyerekeinket!


Megvédjük a nálunk táborozó gyerekeket a társadalomra veszélyes csoportoktól.

2023. július 28-án a badacsonytördemici strandon a Budapest Pride főszervezői közül két egyén kamerázni próbálta a Vármegyés Gyerektáborban résztvevő kiskorú fiúkat és lányokat, aminek mi rövid és határozott fellépésünkkel véget vetettünk.


Nem tűrjük, hogy a ránk bízott gyerekeket videózzák a normálistól eltérő nemi identitású egyének, ugyanis nem tudhatjuk, hogy a fürdőruhás gyerekekről készített videófelvételeknek mi lesz a sorsa. A kamerázó egyén később a sajtóban azt nyilatkozta, hogy „kvázi maguknak” rögzítették a látottakat. Nem tudjuk, hogy ez pontosan mit jelent, de kiskorú gyermekek videózása szülői engedély hiányában igenis aggodalomra ad okot az elmúlt időben napvilágra kerülő számtalan pedofil botrány tükrében.


A két egyén viselkedése miatt, valamint a tényszerű hazudozások miatt jogi úton veszünk elégtételt a magánszemélyekkel és a hazudozó sajtótermékekkel szemben is. Az agresszíven, fenyegetőző módon fellépő leszbikus pár a táborozó gyermekek némelyikében komoly megdöbbenést és riadalmat okozott, ezért feltétlenül rendőrségi feljelentést teszünk. A jogi eljárásokról és az ügyek fejleményeiről minden esetben beszámolunk majd.


Nem hagyjuk a gyerekeket, ez nem az az ország!


Kelt: Székesfehérvár, 2023. augusztus 21.

A HVIM vezetőség nevében:

Barcsa-Turner Gábor, elnök, HVIM Kónyi-Kiss Botond, alelnök, HVIM

コメント


bottom of page