top of page

HVIM: Ne videĂłzzĂĄk a gyerekeinket!


MegvĂ©djĂŒk a nĂĄlunk tĂĄborozĂł gyerekeket a tĂĄrsadalomra veszĂ©lyes csoportoktĂłl.

2023. jĂșlius 28-ĂĄn a badacsonytördemici strandon a Budapest Pride fƑszervezƑi közĂŒl kĂ©t egyĂ©n kamerĂĄzni prĂłbĂĄlta a VĂĄrmegyĂ©s GyerektĂĄborban rĂ©sztvevƑ kiskorĂș fiĂșkat Ă©s lĂĄnyokat, aminek mi rövid Ă©s hatĂĄrozott fellĂ©pĂ©sĂŒnkkel vĂ©get vetettĂŒnk.


Nem tƱrjĂŒk, hogy a rĂĄnk bĂ­zott gyerekeket videĂłzzĂĄk a normĂĄlistĂłl eltĂ©rƑ nemi identitĂĄsĂș egyĂ©nek, ugyanis nem tudhatjuk, hogy a fĂŒrdƑruhĂĄs gyerekekrƑl kĂ©szĂ­tett videĂłfelvĂ©teleknek mi lesz a sorsa. A kamerĂĄzĂł egyĂ©n kĂ©sƑbb a sajtĂłban azt nyilatkozta, hogy „kvĂĄzi maguknak” rögzĂ­tettĂ©k a lĂĄtottakat. Nem tudjuk, hogy ez pontosan mit jelent, de kiskorĂș gyermekek videĂłzĂĄsa szĂŒlƑi engedĂ©ly hiĂĄnyĂĄban igenis aggodalomra ad okot az elmĂșlt idƑben napvilĂĄgra kerĂŒlƑ szĂĄmtalan pedofil botrĂĄny tĂŒkrĂ©ben.


A kĂ©t egyĂ©n viselkedĂ©se miatt, valamint a tĂ©nyszerƱ hazudozĂĄsok miatt jogi Ășton veszĂŒnk elĂ©gtĂ©telt a magĂĄnszemĂ©lyekkel Ă©s a hazudozĂł sajtĂłtermĂ©kekkel szemben is. Az agresszĂ­ven, fenyegetƑzƑ mĂłdon fellĂ©pƑ leszbikus pĂĄr a tĂĄborozĂł gyermekek nĂ©melyikĂ©ben komoly megdöbbenĂ©st Ă©s riadalmat okozott, ezĂ©rt feltĂ©tlenĂŒl rendƑrsĂ©gi feljelentĂ©st teszĂŒnk. A jogi eljĂĄrĂĄsokrĂłl Ă©s az ĂŒgyek fejlemĂ©nyeirƑl minden esetben beszĂĄmolunk majd.


Nem hagyjuk a gyerekeket, ez nem az az orszĂĄg!


Kelt: Székesfehérvår, 2023. augusztus 21.

A HVIM vezetƑsĂ©g nevĂ©ben:

Barcsa-Turner Gåbor, elnök, HVIM Kónyi-Kiss Botond, alelnök, HVIM

bottom of page