top of page

HVIM: A magyar rendőrség titkosszolgálati módszerekkel segíti az LMBTQP-lobbistákat?


A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom egy fiatal aktivistája megpróbált bejutni a hazai LMBTQP-lobbi egyik továbbképzésére. Arról a rendezvényről van szó, ahol a lobbisták tanárokat érzékenyítettek! A gyermekvédelmi törvény egyetlen valós eredménye az, hogy az iskolákból kitiltotta az LMBTQP szervezeteket. De mindenkinek, és főleg a döntéshozóknak észre kell végre venniük, hogy bár a lobbiszervezeteket kirúgták az ajtón, de azok határozott törekvése, hogy visszamásznak az ablakon! Ha nem tudnak közvetlenül eljutni a gyerekekhez, akkor eldöntötték, hogy megmérgezik a gyermekeket nevelő pedagógusok tudatát. A mestertervük nyilvánvalóan az, hogy a gyermekvédelmi törvényt megkerülve, a tanárokon keresztül viszik be a tudatmódosító genderőrületet az iskolákba, ezért az idei évben számos programot hirdettek kifejezetten pedagógusoknak.


Ezek ellen természetesen bejelentéssel éltünk a Klebelsberg Központ felé, akik elhárították a felelősséget. Ezután tüntetéseket kívántunk bejelenteni, de a magyar rendőrség megakadályozta, hogy a rendezvények helyszínei közelében tüntethessünk. Elképesztő módon a sok-sok alkalommal – ezek szerint sikeresen – érzékenyített rendőrség megint a homoszexuálisok pártjára állt, és olyan megdöbbentő feltételeket akartak szabni, mint hogy többszáz méterrel távolabb, kihangosítás nélkül tarthatjuk csak meg a demonstrációt. Persze ezt sem hagyjuk annyiban, megtámadtuk jogilag a rendőrség felháborító érvelését, amivel annyit értünk csak el, hogy némileg közelebb engedélyezték a tüntetéseket, de még mindig értelmetlenül távol.


Az információszerzés legalább annyira fontos, mint a nyílt ellenállás, ezért egy fiatal tagunk megpróbált bejutni a tanárérzékenyítő előadásra (hasonló módszerekkel buktattuk le 2018-ban Bite Zsoltot is). A nyilvánosság előtt abszolút ismeretlen fiatal lányt a rendezvény bejáratánál azonban feltartóztatta az egyik szervező, és közölte, hogy nem fogják beengedni, ugyanis információjuk van arról, hogy ő a Hatvannégy Vármegye tagja.

A lány megdöbbenésére és kérdezősködésére elmondta a szervező, hogy az információ „egyenesen” a rendőrségtől származik!

Itt hallgatható meg a beszélgetés hangfelvétele:

Mélységesen felháborítónak tartjuk a magyar rendőrség eljárását! Nem elég, hogy nem engedélyezték a hatályos magyar jogszabályokkal homlokegyenest ellenkező, a gyermekvédelmi törvényt nyilvánvalóan kikerülő tanárérzékenyítő rendezvények elleni demonstrálást, de ha az LMBTQP-szervező igazat mondott, akkor a rendezvényre bejutni szándékozó, tisztességes fiatal lány személyes adatait vélt vagy valós politikai hovatartozása miatt átadták a folyamatosan törvénytelenségre buzdító lobbistáknak! Vagyis egy törvénytisztelő állampolgár adatait átadták a törvénysértők kezébe.


A HVIM szilárd álláspontja, hogy az iskolákba LMBTQP-lobbit bevinni akaró szervezetek valós nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek! Ezek a lobbisták a magyar társadalom szétverésén dolgoznak, akiknek az az egyértelmű céljuk, hogy a legsérülékenyebb korosztályt, a gyermekeinket megmérgezzék azokkal a tévtanokkal, amelyekkel a férfiak és nők hagyományos identitását akarják egyszer és mindenkorra szétzúzni.


Szögezzük le, hogy az általuk kiképzett tanárok a magyar gyermekekre veszélyt jelentenek, ezért a tanárok kiképzése és érzékenyítése egy egyértelmű merénylet a magyar társadalom ellen. Amennyiben a magyar rendőrség ehhez bármilyen formában asszisztál, akár úgy, hogy megnehezíti a lobbi elleni szabad véleménynyilvánítást és megtiltja a demonstrálást, akár úgy, hogy titkosszolgálati eszközökkel kiadja a törvények betartását követelő állampolgárok személyes adatait a törvénytelenséget elkövető lobbistáknak, úgy a rendőrség egyértelműen a törvénysértő lobbisták oldalára áll, aminek morális és jogi következményeivel számolnia kell.


Székesfehérvár, 2023. június 26.


Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom vezetőség

bottom of page