top of page

Hazafias szervezetek kiállnak dr. Bagdy Emőke mellett


A szűk látókörű Szkeptikus Társaság minden évben kiosztja a “Laposföld-díjat” egy olyan személynek, akinek a gondolkodásmódja eltér a fősodratú narratíváktól és valóban szkeptikusnak nevezheti magát a progresszió trendjei kapcsán. Idén egy olyan pszichológus kapta a díjat, aki megkérdőjelezi a genderideológia tudományos alapjait, melyből ismét látszik, hogy az LMBTQP-lobbi kívánságai szerint lett kiválasztva a “nyertes”. Ennek kapcsán adtak ki közleményt a hazafias szervezetek, melyet alább olvashattok.


Mi, akik már régen felismertük a genderideológia veszélyeit és évtizedek óta küzdünk a magyarországi terjesztése ellen, ezúton kívánjuk szolidaritásunkat kifejezni Dr. Bagdy Emőke pszichológus mellett, akit egy DK-sok által alapított úgynevezett Szkeptikus Társaság nemrég megtámadott, csak azért, mert az LMBTQP lobbi által megszállni kívánt pszichológustársadalom neves és széles körben elismert tagjaként bátran ki mer állni a hagyományos értékrend és nemi szerepek mellett, valamint a jövő generációját mérgező LMBTQP ideológia ellen.


Mi tudjuk, milyen a százkarú, végtelen anyagi és emberi erőforrásokkal rendelkező genderlobbi és a vele szövetkező neoliberális médiaúthenger kereszttüzében lenni. Ezúton kívánunk neki jó egészséget és erőt további hasznos munkájához, készek vagyunk őt megvédeni és egyúttal bátorítunk minden, a hagyományainkat védelmező személyt, hogy álljon ki nyíltan a deviáns propagandával szemben. Továbbra is kérjük a kormányzattól, a genderideológiát terjesztő álcivil szervezetek betiltását, illetve a hatalmas veszélyt jelentő LMBTQP propagandával szemben a gyermekek védelmét sokkal erőteljesebben szolgáló, sokkal szigorúbb és elrettentésre alkalmas jogkövetkezményeket tartalmazó jogszabályok mielőbbi megalkotását!


Barcsa-Turner Gábor – HVIM Budaházy Edda – Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom dr. Gaudi-Nagy Tamás – Nemzeti Jogvédő Szolgálat László Attila – Magyar Önvédelmi Mozgalom Novák Előd – Mi Hazánk Mozgalom dr. Téglásy Imre – Alfa Szövetség, Anya-Ország Alapítvány, Human Life International Magyarország

Comments


bottom of page