top of page

Az Elemi.hu készített interjút Barcsa-Turner Gáborral, mozgalmunk társvezetőjével

Patkányt küldtek Niedermüllernek, miközben Nemzeti Gyerekkarácsonyt szerveznek, nyaranta pedig gyerekeket táboroztatnak. A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom társvezetőjét, Barcsa-Turner Gábort kérdeztük a szervezetről, a pártpolitikáról, ifjúságképzésről és a cigány-magyar együttélésről, sőt, még Japán is szóba került.

Kezdjük a legutóbbi vármegyés akcióval, egy döglött patkányt küldtek Niedermüller Péternek, reagálva arra, hogy “rémisztő képződményeknek” nevezte a “heteroszexuális, fehér, keresztényeket” és a “nacionalista közösségeket” úgy általában. Nem volt ez az akció egy kicsit ízléstelen és durva?


Csak annyira, amennyire Niedermüller kijelentése. Jelezni akartuk, hogy ez az ő szintje, ezt közleményünkben ki is fejtettük. Tény és való, hogy általában az akcióink elegánsabbak, de egy háborúban nem ez számít, a balliberális oldal pedig már nyíltan támadja a hagyományainkat, az identitásunkat. Nem birka keresztények, hanem templomos lovagok vagyunk. Nem tűrjük szó nélkül, hogy megtámadjanak minket. Az áldozat szerepében sem szeretünk tetszelegni, mert mi harcosok vagyunk, akik inkább jobban szeretnek támadni, mint siránkozni. Egyébként elképesztő, hogy a tavalyi körülbelül 30 akciónk, megmozdulásunk közül szinte egyik sem érte el a média ingerküszöbét. Tovább ...

2024 Minden jog fenntartva. HATVANNÉGY VÁRMEGYE IFJÚSÁGI MOZGALOM (HVIM)  HIT - HŰSÉG - BÁTORSÁG

bottom of page