top of page

A Vármegye miatt korlátozta a Partizánt a Facebook


A Partizán Facebook-oldalának és a Partizán társalgó nevet viselő, több mint 20 ezer tagot számláló csoportjának adminisztrátorai november 26-án szembesültek a korlátozással, amit a Facebook a Közösségi Alapelvek állítólagos megsértése miatt vezetett be a Partizánnal szemben. Mindezek mellett a Facebook figyelmeztetés nélkül távolította el a Partizán egyik videóriportját, amit a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom vezetőiről készített, írja a Partizán közleményében.


A korlátozások – amelyek részleteiről a Facebook megkeresésünk hatására is csak részinformációkat közölt – töredékére csökkentették a Partizán elérését, ráadásul megvontak egyes jogosultságokat az adminisztrátoroktól. Az intézkedések ellen a csatorna azonnal fellebbezést nyújtott be; sikertelenül. – írják Gulyás Mártonék.


A HVIM-t évek üldözik és cenzúra alá vonják – a többi nemzeti oldali szervezethez és zenekarhoz hasonlóan. A demokrácia álarca lehull és még az egyébként, szélsőbaloldali nézeteket is hangoztató, de egyébként korrekt riportokat és interjúkat is készítő Partizánt sem kímélik.

bottom of page