top of page

A normalitásért lázadó ifjúságot nevelünk – Vármegyés Ifjúsági Tábor: 2021. július 11-18.

A vírushelyzet lehetővé teszi, hogy idén is megtartjuk Vármegyés Ifjúsági Táborunkat, ahová főleg a 15 év feletti, harcos mentalitású, jobboldali fiatalokat várjuk. A tábor július 11-18. között kerül megrendezésre Gödöllőn, erdei körülmények között. Lehetőség van kisebbek jelentkezésére is (12-14 év), akiknek külön programokkal, de ugyanazon helyszínen és időpontban Vármegyés Gyerektábort szervezünk.

Ez nem egy gyermekmegőrző, vagy fiatalok értelmetlen időtöltésére szolgáló tábor. Törekszünk a valódi ifjúságnevelésre. Szükségük van ugyanis egy olyan közösségre, amely a hagyományos tradicionális értékek átadására törekszik, és a táborozók fejlődését, tanítását helyezi közzéppontba. Még az iskolákban különböző érzékenyítésekre kerül sor és a liberális nézetek érvényesülnek, addig nálunk a fegyelemre, a bajtársiasságra, a hierarchia tiszteletére, a komfortzónájukból való kilépésre és a különböző férfi, illetve női szerepek elsajátítására helyeződik a hangsúly. Itt bizony a normalitásért való kiállásra nevelünk egyfajta harcias, a modern világgal szembeni lázadó hozzáállással – mondta el Barcsa-Turner Gábor, a tábor főszervezője, a HVIM társelnöke, majd folytatta az ismertetőt.

Ha érdekel a történelem és szeretnél minél többet megtudni hazánk hőseiről, vagy elmélyedni a vallások tanításaiban, esetleg szívesen meghallgatnál egy előadást a jobboldali családmodellről, akkor köztünk a helyed! Különböző témájú napokon (harcos kereszténység, katonai-erdei túlélés, mozgalmár, utcai harcos stb.) nemcsak hagyományőrző és sportfoglalkozásokra, illetve interaktív programokra kerül sor, hanem a fiatalokat megoldandó szituációk elé állítjuk, megtanítjuk őket gondolkozni, csapatban dolgozni, felelősségteljesen viselkedni – már amennyire ezt egy hét alatt lehetséges. (Évközben is szervezünk a fiataloknak képzési hétvégéket.)

Összességében itt nemcsak a tudásvágyadra lesz szükséged, hanem váratlan kihívásokban, kalandokban és bátorságpróbákon is helyt kell állnod!

A közösségi média és az elektronikus eszközök használatát korlátozzuk, csupán hazatelefonálásra van lehetőség pár naponta. Trágár beszédért, tiszteletlen viselkedésért, a szabályok be nem tartásáért fekvőtámasz, illetve egyéb erősítő jellegű büntetés jár. A szállás és az egész tábor erdei környezetben kerül megtartásra, nomád tábornak minősül! Kizárjuk a modern világot.

Ha felkeltettük a figyelmedet, akkor jelentkezz a tabor@hvim.hu email címen a teljes neved, életkorod és valamelyik szülő elérhetőségének (telefonszám, illetve email cím) megadásával.

Ne habozzatok, legyen kinek átadni a zászlót! Lázadj a modern világ ellen, a normalitásért!

A tavalyi táborról találhatsz képeket a Nemzeti Ifjúsági Tábor Facebook-oldalán, ahol a tábor ideje alatt is töltünk majd fel képeket, így a szülők otthonról követhetik, hogy mi minden történik veletek az adott napon. Nézd meg az alábbi videókat a tavalyi és tavalyelőtti táborokról, illetve olvasd el a beszámolókat:


Comments


bottom of page