top of page

A HVIM "mindenki" pedofíliáját üldözi

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom megdöbbenve látja, hogy azon balliberális erők tiltakoznak és hívnak tüntetésre, akik az LMBTQP-lobbit pártolják, erőltetik és legitimálnák, akár a gyermekekkel szemben. Egyértelmű, hogy a pedofília döntően a homoszexualitáshoz kötődik, a pedofilok jelentős része egyben homoszexuális is. Evidencia, hogy a minden normális értéket felforgatni kívánó szexuális forradalom következő – nyugaton már meglehetősen előrehaladott állapotban lévő – lépcsőfoka a pedofília (jó példa erre Daniel Cohn-Bendit tevékenysége) társadalmi elfogadtatása, aminek útját kell állnunk. Ahogy egyértelműnek tekintjük azt is, hogy az LMBTQP-lobbi megjelenése az oktatási intézményekben – akár érzékenyített tanárok által! – gyermekmegrontás!


Csak akkor tudjuk hitelesnek elfogadni a kialakult társadalmi konszenzus nyomán a balliberálisok pedofil-üldözését, ha azzal párosul, hogy lemondanak az LMBTQP-ideológia oktatásban való terjesztésének tervéről!


A HVIM, ahogy eddig is tette, úgy ezután is üldözni fogja a pedofília minden formáját a maga eszközeivel! A pedofília mindenki részéről elfogadhatatlan: pártmeggyőződéstől, nemtől, vallási hovatartozásról, bőrszíntől függetlenül üldözendő beteges devianciáról van szó!


Többgyermekes családapákként nekünk a gyermekeink biztonsága és jövője elsődleges fontosságú! Éppen ezért felszólítunk minden intézményt, szervezetet, pártot, hogy legpéldásabban járjon el, amennyiben bármelyik tagjáról bebizonyosodik, hogy pedofil bűncselekmény részese! Az emberi hibákért vállalni kell a felelősséget, a bűnösök pedig valóban bűnhődjenek!


Kelt: Székesfehérvár, 2024. február 14.

HVIM vezetőség

Comentários


bottom of page