A HVIM köszöni a belügynek a sályi felvonulást és üzen a (Zs)Indexnek


Köszönjük a Belügyminisztériumnak és üzenünk az Indexnek


A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom ezúton köszöni meg a rendőrség szakszerű, professzionális munkáját, hogy lehetővé tették a sályi, fáklyás felvonulást. A rendőrségnek köszönhetően a megtévesztett ellentüntető cigányok nem tudták akaratukat érvényesíteni, és tudtunk élni a gyülekezési jogunkkal, hogy egy méltó, kegyeleti megemlékezést tartsunk a gyilkosság helyszínére vonulva a testvérszervezeteinkkel, a Mi Hazánk szervezésében és a Betyársereggel vállt vállnak vetve.


Mint Magyarország adófizető és törvénytisztelő állampolgárai, alkotmányos jogaink alapján elvárjuk a Belügyminisztériumtól, hogy biztosítsa ezt a fokú rendőri jelenlétet a problémás területeken! Ne csak akkor jelenjen meg az állam a saját mulasztásai miatt kialakult nogo-zónákban, amikor mi felvonulunk, hanem az év 365 napján és éjjelén! Legyen elég rendőr minden gettósodott vidéken, kiváló bérezéssel és technikai felszereltséggel, megfelelő felkészítéssel, jogi hátterrel támogatva a munkájukat! Rendet szeretnénk és békét, nem hobbiból vonulunk fel vasárnap esténként. A mi célunk nem a megfélemlítés, hanem – más eszköz nem lévén a kezünkben-, a figyelemfelhívás a most már teljesen általánossá váló, szőnyeg alá söpört problémákra.


HVIM (Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom a nevünk és nem Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Szervezet, már csak azért, mert mi sem Zsindexet írunk, hanem Indexet, mert mi már megjegyeztük a neveteket, bár tény, hogy ez rövidebb és egyszerűbb, mint a miénk.) Kelt valahol Magyarországon, a dátum annyi mint nálatok.


Utóirat az Index figyelmébe: a közleményt éppen aktuálisan író 12 ember közül történetesen senkin nincs bakancs, senki nem kopasz és még be sem vagyunk rúgva (pedig már éjfél elmúlt).

2020 Minden jog fenntartva. HATVANNÉGY VÁRMEGYE IFJÚSÁGI MOZGALOM (HVIM)  HIT - HŰSÉG - BÁTORSÁG