top of page

A HVIM köszöni a belügynek a sályi felvonulást és üzen a (Zs)Indexnek


Köszönjük a Belügyminisztériumnak és üzenünk az Indexnek


A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom ezúton köszöni meg a rendőrség szakszerű, professzionális munkáját, hogy lehetővé tették a sályi, fáklyás felvonulást. A rendőrségnek köszönhetően a megtévesztett ellentüntető cigányok nem tudták akaratukat érvényesíteni, és tudtunk élni a gyülekezési jogunkkal, hogy egy méltó, kegyeleti megemlékezést tartsunk a gyilkosság helyszínére vonulva a testvérszervezeteinkkel, a Mi Hazánk szervezésében és a Betyársereggel vállt vállnak vetve.


Mint Magyarország adófizető és törvénytisztelő állampolgárai, alkotmányos jogaink alapján elvárjuk a Belügyminisztériumtól, hogy biztosítsa ezt a fokú rendőri jelenlétet a problémás területeken! Ne csak akkor jelenjen meg az állam a saját mulasztásai miatt kialakult nogo-zónákban, amikor mi felvonulunk, hanem az év 365 napján és éjjelén! Legyen elég rendőr minden gettósodott vidéken, kiváló bérezéssel és technikai felszereltséggel, megfelelő felkészítéssel, jogi hátterrel támogatva a munkájukat! Rendet szeretnénk és békét, nem hobbiból vonulunk fel vasárnap esténként. A mi célunk nem a megfélemlítés, hanem – más eszköz nem lévén a kezünkben-, a figyelemfelhívás a most már teljesen általánossá váló, szőnyeg alá söpört problémákra.


HVIM (Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom a nevünk és nem Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Szervezet, már csak azért, mert mi sem Zsindexet írunk, hanem Indexet, mert mi már megjegyeztük a neveteket, bár tény, hogy ez rövidebb és egyszerűbb, mint a miénk.) Kelt valahol Magyarországon, a dátum annyi mint nálatok.


Utóirat az Index figyelmébe: a közleményt éppen aktuálisan író 12 ember közül történetesen senkin nincs bakancs, senki nem kopasz és még be sem vagyunk rúgva (pedig már éjfél elmúlt).

bottom of page