top of page

A Fidesz engedett a Soros-ügynökök brüsszeli nyomásának, amikor visszavonta a fesztiválunk támogatá


A magyarországi kormány visszavonta a Mozgalmunk által szervezett XII. Felvidéki Magyar Sziget egyébként is méltatlanul kis összegű 500.000 Ft-os, pályázati úton törvényesen elnyert támogatását.


A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom felháborítónak tartja, hogy a magát nemzetinek valló magyar kormány enged az általuk retorikában támadott balliberális Soros-ügynökök hangulatkeltésének. A legnagyobb gyávaságról és elvtelenségről tett tanúbizonyságot a kormány és az őket kiszolgáló Bethlen Gábor Alap, amikor egy felvidéki nemzetellenes napilap és egy brüsszeli újság gyűlöletkampányának felülve a már megítélt támogatást a rendezvény előestéjén visszavonták. Teszik ezt úgy, hogy a Bethlen Gábor Alap egész Felvidéken uram-bátyám elv alapján oszt pénzt olyan rendezvényeknek, melyek csupán a támogatások lehívása okán kerülnek megrendezésre.


Külön felháborító, hogy az egész hecckampány mögött egy olyan bolsevista újságcikk áll, mely tényként közli a koncepciós eljárás alapján bebörtönzött székely hazafiak bűnösségét. Mozgalmunk felszólítja a kormányt és a Bethlen Gábor Alapot, hogy valljon színt, mennyiben egyezik álláspontjuk az említett újságcikkben foglaltakkal!


Kérjük, hogy tájékoztassanak minket, hogy van-e jogunk a jövőben bármire is pályázni, vagy örökre másodrendű állampolgárok vagyunk a köztársasági rendszerükben. Természetesen megvizsgáljuk a jogi lehetőségeket és peres úton fogunk elégtételt venni a minket ismételten ért törvénytelenségért és igazságtalanságért.


A fesztivált az alábbi módokon lehetséges támogatni, köszönjük mindenkinek a kiállását!


IBAN: SK8052000000000016624125

SWIFT: OTPVSKBX

Név: HVIM


Paypal: hvimpaypal@gmail.com



HVIM vezetőség

bottom of page