top of page

A buzihimlő járványgócává válhat a Pride, tiltsák be!


A nemzetközi LMBTQ-lobbi június 24-étől kezdődően Budapesten számos propagandarendezvényt óhajt tartani zárt térben, valamint többtízezer szerencsétlenül fejlődött ízléssel rendelkező személyt várnak július 23-án a “Budapest Pride”-ra, hogy tovább terjeszthessék a homoszexualizmust a társadalomban.


Továbbra is úgy gondoljuk, hogy az ilyen, nyilvános, deviáns rendezvényeket be kell tiltani, ám a jelenlegi helyzetben súlyos egészségügyi felelőtlenség is engedélyezni vagy megtartani egy ilyen rendezvényt!


A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom követeli, hogy a majomhimlő-veszélyre való tekintettel idén tiltsák meg a Budapest Pride-ot, mivel az egyértelmű járványügyi kockázatot jelent!


Tekintettel arra, hogy a homoszexuálisok között terjedő majomhimlő már számos helyen felütötte a fejét Európában (így sok helyen egyszerűen csak „buzihimlőnek” nevezik) és arra, hogy az esetszámok egyre csak növekednek, egy homoszexuális gigarendezvény megtartása az egészségügy összeomlásával fenyegetne.


Ilyen körülmények között – felelősen gondolkozó állampolgárként – tartsuk a távolságot a homoszexuálisoktól és a homoszexuálisok is tartsák a távolságot egymástól! Csakis ez a felelősségteljes magatartás járványhelyzetben!


Ne adjunk táptalajt a majomhimlőnek!


Vigyázzunk egymásra! Gay lives matter! Flatten the gay curve!


Budapest, 2022.06.14. HVIM

bottom of page