top of page

Farkasok alapképzés indul


Csatlakozási lehetőség a Farkasokhoz: Az április 28-ai (vasárnap) nappal alapképzést indít a Farkasok alakulat, amelynek hat hétvége az időtartama, havonkénti elosztásban, Budapesthez közel. Öt hétvége képzés, egy pedig vizsgahétvége.


A képzés tematikája: Elméleti és gyakorlati foglalkozások során a jelentkezők honvédelmi, túlélési és egyéb katonai ismeretekre tesznek szert. A fizikai erőnlét fejlesztésére és a bajtársiasság kialakítására is nagy hangsúlyt fektetünk a képzés során. A tematika különböző ágakra bomlik, a teljesség igénye nélkül: alaki, tereptan és tájékozódás, fizikai erőnlét, általános harcászat, elsősegély, fegyverismeret, logisztikai ismeretek, vegyvédelmi ismeretek, túlélési ismeretek stb… A képzés végén egynapos vizsgahétvégére kerül sor, amelynek sikeres teljesítésével válik a Farkasok teljesjogú tagjává a képzésben résztvevő.

Feltételek:

  • hazafias elköteleződés,

  • testi, lelki egészséges állapot,

  • betöltött 16. életév,

  • magyar állampolgárság és/vagy magyar származás (elszakított területeken élő magyar testvéreinket is várjuk sorainkba);

  • A szervezet struktúrájának, hierarchiájának elfogadása.

Részletek és bővebb tájékoztatás a farkasok.tabor@gmail.com elektronikus levélcímen, ahova a név, életkor, fénykép beküldésével lehet jelentkezni. Április 28-án fizikai felmérőre, bemutatkozásokra és egy kedvcsináló airsoftozásra kerül sor.

Honlapunkon számos videót, fényképes beszámolót talál a tevékenységünkről: www.farkasfalka.com

Fel a győzelemre!

Barcsa-Turner Gábor Farkasok alapítója


bottom of page