top of page

A HVIM elismerését fejezi ki a balliberális provokátorokat rendreutasítóknak


Közleményünk a szélsőbaloldali “ellentüntetőket” ért támadás ügyében. Három hazafi vett el két deviáns zászlót körülbelül tizenhárom baloldalitól, akik korábban kegyeletsértő rigmusokat skandáltak és gyalázták az elesett hősökre emlékezőket.


A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom elismerését fejezi ki azon hazafiaknak, akik a tegnapi napon a Becsület Napja nevű, kegyeleti megemlékezést megzavarni próbáló felforgató elemeknek leckét adtak arról, hogy a világ normális rendje nem mindenhol veszett még ki. Mint ismeretes, három nemzeti érzelmű fiatal szállt sikerrel szembe tizenkettő-tizennégy baloldali provokátorral, elvéve tőlük a devianciájukat hirdető zászlóikat.

Mozgalmunk évről-évre aktív résztvevője és szervezője a Kitörésre való megemlékezéseknek, így van módunk testközelből megfigyelni minden évben a nemzet- és vallásgyalázó, a hősök emlékét sárba tipró, sokszor külföldi provokátorokkal kiegészült társaságok ellentüntetéseit, amit próbálnak beállítani a véleménynyilvánítás szabadságának. Véleményünk szerint az a megbotránkoztató, hogy a hazáért életüket áldozó katonák emlékét gyalázhatják egyesek.

A HVIM küzd a második világháborús hősök emlékének rehabilitációjáért, a múlt megfelelő szemléletű megvilágításáért, a Kitörés heroikus voltának elismertetéséért és annak köztudatba való emeléséért. A kegyeletsértő, szélsőbaloldali gittegyletek pedig jó, ha megjegyzik, hogy a magyar ellenállás nem tűri, hogy az elesett hősöktől elvegyék a nekik járó tiszteletet. Bizony ki szelet vet, vihart arat: ez járjon a fejében minden antifasiszta provokátornak, amikor legközelebb a nemzeti emlékezetünk ellen támadnak!

2019.02.10. Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom – vezetőség

A megtámadott liberálisok nyüszítését alább tekintheti meg:bottom of page