top of page

Zagyva Gy. Gyularól folyamatosan azt hazudja a Fideszes média, hogy muszlim lett


Ismét undorító a kormánypárti média: Zagyva Gy. Gyula került újra a célkeresztjükbe és annak ellenére állítják róla újfent, hogy áttért az iszlám vallásra, hogy jogerős bírósági végzés van arról, hogy ez hazugság. Tiszavasváriban időközi helyhatósági választásokat tartanak, ugyanis Fülöp Erik, az eddigi polgármester országgyűlési képviselő lett, így át kell adnia a székét.

Azért támadják Zagyvát, mert a cigány-magyar együttélés problémáját nemcsak kitanulta, hanem az érpataki modellt továbbfejlesztve megoldást is talált a cigánybűnözésre, a probléma megoldására. A közmunka programot rendbeszedte és a mezőőrséget is sikeresen fejlesztették az ő javaslatára és koordinálásával. A mostani, fideszes jelölt helyett, a Jobbik által is támogatott jegyzőt támogatja.

A fideszes és közpénzekből kitömött Origo is a Badics-Szőke párharcra összpontosított keddi cikkében, és mivel a Jobbik által támogatott polgármesterjelölt személyébe, munkájába nem tudott belekötni, ezért azzal a képtelenséggel állt elő, hogy “Tiszavasváriban egyre inkább fenyegető ténnyé válik az iszlamizáció és a migránsok betelepítése, mivel a Jobbik támogatásával induló polgármesterjelölt muszlimoknak ad fontos pozíciókat az önkormányzatnál”.

Zagyva György Gyuláról az országgyűlési kampány során terjesztette azt az Origo, hogy áttért az iszlám hitre, amit természetesen a bíróság előtt már nem tudott bizonyítani egyik, a hazugságot átvevő lakájmédia sem. A Fővárosi Törvényszék helyreigazítás leközlésére kötelezte többek között az Origót is. Ez nem nagyon zavarta a szennyportált, ugyanis a mostani, Tiszavasvárit érintő kampánycikkükben ismét leközölték: “Zagyva György Gyula áttért az iszlám vallásra.”



bottom of page