top of page

Bajban ismerszik meg a barát!Több hónap előzetes letartóztatás után végre lehullt a bilincs. Szőcs Zoltán és Beke István vármegyés vezetők hazatérhettek családjukhoz, de a koncepciós eljárás tovább folyik ellenük.

Mozgalmunk mindenkinek nagyon hálás, aki az elmúlt nehéz időszakban bármilyen formában kiállt két székely bajtársunk mellett. A segítségetek nélkül nem érhettük volna el ezt a hatalmas sikert sem, mely szerint végre hazatérhettek családjaikhoz.De az ügyük sajnos még távolról sem ért véget. Az eljárás továbbra is zajlik ellenük, így pedig ügyvédi és szakértői költségeket kell fizetnünk. A két család helyzetét az csak nehezíti, hogy mind Zoltán, mind István házi őrizetben várják az ügy fejleményeit, tehát dolgozni egyikük sem tud. A román hatóságok pedig Mozgalmunk számos székelyföldi tagját horribilis pénzbírságokkal sújtják, amiért aktivista tevékenységükkel elősegítik a székelyföldi autonómia törekvéseket.

Minden szimpatizánsunkat arra kérjük, hogy lehetőségeikhez mérten támogassák a székely vármegyéseket. Az ő harcuk egy nemzet harca, nem hagyhatjuk őket magukra éppen akkor, amikor nehéz idők jönnek.

Anyagi támogatást az alábbi számlaszámokra lehet küldeni:

Név: Szőcs Melinda SWIFT KÓD: BTRLRO22 BANCA TRANSILVANIA S.A. Cím: Sediul Central, Str. G. Baritiu nr.8, Cluj-Napoca 400027 RO10BTRLEURCRT0240034001 – EURO RO65BTRLGBPCRT0240034001 – GBP RO23BTRLHUFCRT0240034001 – HUF RO60BTRLRONCRT0240034001 – RON

Illetve a magyarellenesseg.com paypal címére (jovoteam@yahoo.com), megjegyzésnek írják oda, hogy "Támogatás Beke Istvánnak és Szőcs Zoltánnak". Akik anyagi helyzetük okán nem tudnak támogatni, őket arra kérjük, hogy osszák meg a felhívásunkat minél több helyen, küldjék el ismerőseiknek, barátaiknak, mutassuk meg, hogy képes összefogni a magyarság.


bottom of page