top of page

Mozgalmunk, mint ifjúságnevelő mozgalom, céljának tekinti, hogy a hozzá csatlakozó fiataloknak adekvát világnézetet adjon, helyreállítsa önazonosságukat és ezáltal egy kiemelkedő közösséget alkosson. 

Az elkötelezett fiatalok, akik a mozgalomhoz való csatlakozás mellett döntenek, 2 éves próbaidőn mennek keresztül, melynek folyamán bekerülnek ifjúságképző rendszerünkbe. Ezalatt számos testi, lelki és szellemi oktatásban van részük különböző formákban. Fontos szempont, hogy értelmes, intelligens, álláspontjukat megvédeni tudó fiatalokat neveljünk, akik majd aktívan szerepet vállalnak a világban, képviselve a megkapott értékrendet a saját hivatásukban, különböző területein az életnek. A próbaidősök fokozatosan vannak bevezetve a vármegyés vérkeringésbe és a tényleges akcióinkba.

Vármegyés Ifjúsági Tábor - A tábor, ahol harcosok születnek

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom idén is megrendezi a 15 évnél idősebb fiatalok számára évtizedes múltra visszatekintő ifjúsági táborát. 

Nagy érdeklődéssel várjuk azoknak a bátor és elhivatott fiataloknak a jelentkezését, akik ki akarnak törni a modern világ materialista szemléletével átitatott hétköznapjaiból és részeseivé szeretnének válni egy életre szóló, valódi értékrenden alapuló közösségnek. 
Hosszú évek tapasztalatainak köszönhetően táborunkban mostanra olyan képzési rendszert alakítottunk ki, amely élmény alapú programokkal, erőnléti edzésekkel és különböző tematikájú előadásokkal várja a jelentkezőket. A táborozóknak lehetőségük van kipróbálni magukat a fizikai edzések, utcai harc szimuláció, airsoft-ozás és bátorságpróbák világában, valamint önvédelmi- és alapszintű harcászati ismereteket (alaki kiképzés, fegyverismeret, íjászat, pajzsfalgyakorlatok, kelevézdobás, erdei túlélési praktikék stb.) is elsajátíthatnak, természetesen ezen programok hagyományörző jellegére is nagy hangsúlyt fektetve. Mivel ideológiánk alapja, hogy a világban vállalt harcunk mellett, önmagunk szellemi törekvését is fontosnak tartjuk, a hét folyamán történelmi, hadászati, vallási illetve tradicionális témákat egyaránt érintünk előadásaink és a tábortűz körüli beszélgetéseink során. Mindemellett a fiatalok retorikai, érvelési és vitakészségfejlesztő gyakorlatoknak is részesei lehetnek. 
A tábor legfőbb célja, hogy a Nemzeti Oldal következő generációja megtapasztalja, hogy mekkora ereje is van annak, ha egy valódi bajtársi közösség részévé válik és nincs egyedül a világban. 


A tábor 2024. augusztus 11-18. között kerül megrendezésre Gödöllőn, a pontos cím a jelentkezést követően kerül megosztásra. A részvételi díj 47.000.- forint, ami tartalmazza a napi három étkezést.

Ha elég bátorságot érzel magadban, és egy napon majd szeretnél tenni valamit a hazádért, várjuk a jelentkezésedet a tabor@hvim.hu e-mail címen! Ne feledd, ebben a táborban igazi harcosok születnek!

Vármegyés Gyerek Tábor

 

Idén is várja a 9 és 14 év közötti fiatalokat nyári gyerektáboraiba a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom.

Tekintettel az elmúlt évek hatalmas érdeklődésére, idén két, eltérő időpontban és helyszínen megszervezett táborba várjuk a 9-14 év közötti gyerekek és szülők jelentkezését:


2024. június 30 - július 7. BADACSONYTÖRDEMIC

2024. augusztus 11-18. GÖDÖLLŐ


Lehetőség van mindkét táborba is jelentkezni, ebben az esetben a második táborban a részvételt féláron biztosítjuk.

A táborokban az erdei kalandok, a csapatjátékok, a strandolás és az izgalmas kirándulások mellett történelmi előadásokon és jellemformáló foglalkozásokon is részt vesznek a fiatalok. Célunk, hogy a modern világban megteremtsünk egy szigetet, ahol a gyerekek a dicső magyar múltról, a helyes értékekről és a követendő példaképekről hallhatnak, és ahol felvértezzük őket a napjainkban rájuk zúduló temérdek támadással szemben.

A színes programok mellett nagyon fontosnak tartjuk, hogy a fiatalok között valódi kapcsolatok alakuljanak ki, és a tábor végére megtapasztalják, hogy milyen egy igazi közösség tagjává válni.

Jelentkezni a tabor@hvim.hu e-mail címen lehet a gyerekek teljes nevének, életkorának és valamelyik szülő elérhetőségének (telefonszám, illetve e-mail cím) megadásával.


A tábor részvétel díja 47000.- Ft / fő.

A 2023-as év Ifjúsági Táboráról szóló képes-videós beszámoló.

A 2022-es év Gyerek Táboráról szóló képes-videós beszámoló.

A 2021-es  Ifjúsági Tábor beszámolója.

Az 2020-as táborról szóló beszámoló, mely kedvcsináló videóval is szolgál, amiben a résztvevők is megszólalnak!

A 2019-as táborról szóló beszámolónk ITT olvasható.

A 2018-as táborról szóló beszámolónk ITT olvasható.

Farkasok

 

Mozgalmunk egyik vezetője 2011-ben létrehozta a Farkasok Hagyományörző és Ifjúsági Csoportot, mely szintén ifjúságneveléssel foglalkozik, csak egy komolyabb, "katonásabb" formában. Ez kizárólag férfiak számára alkotott közösség. Fegyelmet, jó modort, kitartást, becsületet tanulnak a Farkasoknál. Az egót annyiban építjük le, hogy az önző, nagyképű, csapatban dolgozni nem tudó emberek kihullanak, mintegy maguktól. Az egyéniség fontos, az egyéni hozzáadott értékek összességéből áll össze a csapat. Az egyetlen “szűrő” a fizikai felmérők sikeres teljesítése, illetve az értelmes, intelligens, közösségi viselkedés.
A jelentkezők honvédelmi alapismereteket, természetszeretetet, önismeretet, harcművészetet, katonai hagyományőrzést sajátíthatnak el, mindezt egy bajtársi közösségben.

Többnyire minden évben indul alapkiképzés a Farkasoknál, melyre bátor, elkötelezett fiúkat/férfiakat várnak.
Jelentkezni a farkasok.tabor@gmail.com-on lehet 16 és 35 éves kor közötti férfiaknak!
Bővebb információ: www.farkasfalka.com

bottom of page