top of page
akciocsoport.jpg

Mozgalmunk akciócsoportot hoz létre a különböző figyelemfelkeltő demonstrációnkhoz, flashmobokhoz, akciókhoz.

 

Azok jelentkezését várjuk, akik nem tudják vállalni a tagsággal járó kötelezettségeket, de szeretnék kivenni a részüket harcunkból. 

Jelentkezni az akciocsoport64@gmail.com e-mail címen lehet a teljes név megadásával és néhány soros bemutatkozással.

 

Szervezeti hovatartozástól függetlenül várjuk lelkes hazafiak csatlakozását!

"Küldj pénzt, mert kell ügyvédre!" - Ha nem tudod tevőlegesen támogatni mozgalmunk küzdelmét, akkor kérjük, hogy anyagilag támogass minket!"

 

Közlemény: Akciócsoport a bebörtönzött székely vármegyések szabadon bocsátásáért

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom az elmúlt egy évben tudatosan nem szervezett figyelemfelkeltő akciókat a Romániában, koncepciós eljárás alapján bebörtönzött Beke István és Szőcs Zoltán ügyében, mivel úgy érzékeltük, árthatna az ügyüknek a mozgalmunk kiállása. Vártuk milyen eredményeket ér el a magyar külügy, amire reális esélyt is láttunk, azonban mára bebizonyosodott, hogy a konfliktust nem vállalják fel és valójában nem érdekli a bebörtönzött székelyek sorsa az állítólagos nemzeti kormányunkat. Lelkiismeretünk nem hagy minket nyugodni: nem nézhetjük tétlenül, hogy bajtársaink román börtönökben vannak.

Mozgalmunk akciócsoport létrehozását hirdeti meg, melynek célja, hogy utcai és egyéb figyelemfelkeltő akciókkal ráirányítsa mind a román, mind a magyar közvélemény figyelmét erre az ordító igazságtalanságra, valamint a magyar Külgazdasági és Külügyminisztériumot határozottabb fellépésre, illetve a román államot tárgyalásra késztesse.

Készek vagyunk akár lezárni a magyar-román gúnyhatár egyes határátkelőit is, hogy kellő figyelmet kapjon a médiától ügyünk. Várjuk mindenki jelentkezését szervezeti hovatartozástól függetlenül az akciocsoport64@gmail.com e-mail címen, aki az akciókban részt szeretne venni, teljes név feltüntetésével.

Aki nem tudja tevőlegesen kivenni a részét a megmozdulásokból, az kérjük anyagilag támogassa az akciókat.

Nem akar lemaradni a friss híreinkről, felhívásainkról? Ki szeretné játszani a facebook cenzúráját? Akkor jelentkezzen hírleveles értesítésünkre a toborzoiroda@hvim.hu e-mail címen, "hírlevél" tárggyal!

bottom of page