Hatvannégy Vármegye Alapítvány (Beszámoló)

Támogassa adója 1 %-ával a vármegyéseket!

A Hatvannégy Vármegye Alapítvány (Teljes nevén: Hatvannégy Vármegye a Magyarság Önszerveződéséért Alapítvány) a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalomtól jogi értelemben különálló szervezet. A közös pont a két szervezet egyazon alapítója - Toroczkai László -, és az azonos értékrend. A Hatvannégy Vármegye Alapítvány a mozgalom számos tevékenységének támogatása mellett önálló kezdeményezésű ügyeket is támogat, megvalósít.

A Hatvannégy Vármegye Alapítvány ezúton is köszöni a személyi jövedelemadó (SZJA) 1 %-os felajánlásokat! Kérjük, hogy a jövőben is rendelkezzenek adójuk 1 %-ának felajánlásáról.

Amennyiben minket kívánnak támogatni, nincs más teendőjük, mint adóbevallásuk beadásakor írásban rendelkezni az SZJA 1 %-áról, feltüntetni a Hatvannégy Vármegye Alapítvány nevét és adószámát, amely a következő: 18467626-1-06

A Hatvannégy Vármegye Alapítvány nem luxusirodákra, nem luxusautókra, nem fényűző bútorokra és nem arra érdemtelen személyek támogatására fordítja adójuk 1 %-át. Mi a nemzetünk szolgálatában végzett 15 éves munkánkkal köszönjük a meg a támogatásukat. A Hatvannégy Vármegye Alapítvány által támogatott legjelentősebb ügyek (a teljesség igénye nélkül):

Minden jog fenntartva. Kapcsolat: [email protected]